ParadiseFM | ‘Shelter in place’ voor Curaçao

De maatregel, genaamd ‘Shelter in place’ gaat in vanaf 21.00 uur vanavond, het tijdstip waarop de gister ingestelde avondklok van start gaat | Antilliaans Dagblad

Behalve mensen essentiële beroepen, mag niemand meer onnodig het huis uit. Dat is bekendgemaakt door premier Eugene Rhuggenaath.

De maatregel, genaamd ‘Shelter in place’ gaat in vanaf 21.00 uur vanavond, het tijdstip waarop de gister ingestelde avondklok van start gaat. Terwijl de Avondklok om 06.00 uur morgenochtend afgelopen zou zijn, gebeurt dat morgen niet.

De maatregel geldt in ieder geval voor twee weken, misschien langer. Je mag niet meer buiten om te werken (tenzij je een vitaal beroep hebt), wandelen of zwemmen. De supermarkt bezoeken of botica mag nog wel, naar met maximaal 1 persoon.

Mensen die de regels overtreden, lopen het risico op een boete: 650 gulden voor iedereen die op straat is zonder geldige reden.
Shelter in place

De maatregel geldt 24 uur per dag voor de komende 2 weken, misschien langer
De maatregel geldt niet voor botica’s, zorg, hardware, dierenartsen, supermarkten, toko’s, pompstations en hardwarestores
Meer info via helpdesk/specifieke vragen: 9320 (13-17u)

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | ‘Shelter in place’ voor Curaçao

  1. Commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

  2. Martijn Lam

    Discipline van een local, aan de zelfde doorgaande weg nu net 5 minuten terug was een idioot met zijn auto donuts aan het draaien. En dan mag je niet spreken van een Mondi M………?

  3. Martijn Lam

    Mnnn ik woon aan een doorgaande weg niet echt een hoofdweg maar het is gewoon druk met auto verkeer, het lijkt wel of ieder gewoon doorgaat met zijn ding om te doen! Iedereen nu al naar de supermarkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *