ParadiseFM | Staking werknemers raffinaderij afgeblazen

Gisteren zouden boze werknemers van de raffinaderij met gemaskeerde gezichten wegen vanaf de raffinaderij hebben geblokkeerd en medewerkers hebben bedreigd die benzine naar pompen wilden brengen | Foto Extra

De aangekondigde staking van werknemers van de raffinaderij is afgeblazen. Gisteren kondigden vakbonden een manifestatie aan omdat de salarissen van de werknemers niet kon worden gegarandeerd in verband met problemen bij de Girobank.

Door tussenkomst van de regering is nu geregeld dat alle betalingen die aan de raffinaderij moeten worden gedaan via de Girobank nu via andere banken zullen worden gedaan. Daarmee is de actie afgeblazen.
Ook laat de regering laat weten niet te tolereren dat mensen de openbare orde belemmeren.

Gisteren zouden boze werknemers van de raffinaderij met gemaskeerde gezichten wegen vanaf de raffinaderij hebben geblokkeerd en medewerkers hebben bedreigd die benzine naar pompen wilden brengen. De regering tolereert dat niet en zegt op te treden als het nodig is.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Staking werknemers raffinaderij afgeblazen

  1. Gemaskerde mannen die dreigen met sabotage en brandstichting dat beloofd niks goed.Als deze kwalijke nog 1x zich voor doen gelijk ingrijpen en de oproerkraaiers direct achter slot en Grendel samen met de vakbondsleiders als voorbeeld functie.

  2. Zit die kampioen wereldreizen op kosten van de burger hier weer achter?

  3. Ga zo door en jullie zullen ……. moeten eten .
    Gooit niet je eigen ruiten in .
    Vakbonden de tijden zijn allang veranderd .
    Wake up .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *