ParadiseFM | Statenlid Doran: waarom wordt nieuw ziekenhuispersoneel buiten Curaçao geworven?

Volgens Doran moet de overheid veel meer doen om Curacoënaars die momenteel zonder werk zitten te begeleiden en zo aan een baan te helpen op Curaçao.

Statenlid Gilbert Doran (foto) van de MFK snapt niet waarom minister van Gezondheid Suzy Camelia-Römer momenteel bezig is om nieuw personeel voor het Curacao Medical Centrum te werven in Nederland en Bonaire.

Volgens Doran moet de overheid veel meer doen om Curacoënaars die momenteel zonder werk zitten te begeleiden en zo aan een baan te helpen op Curaçao.

Volgens Doran is het daarnaast niet logisch dat de overheid nauwelijks samenwerkt met de IFE, het lokale opleidingsinstutuut voor verplegend personeel.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Statenlid Doran: waarom wordt nieuw ziekenhuispersoneel buiten Curaçao geworven?

 1. Abraham Mossel

  Wat een lul NEP/TROLL verhaal van deze nep figuur. De koffers van zijn baas/leider staan al in gepakt, Nog een paar dagen, dan gaat hij achter slot en grendel???.

 2. Juist Roy Rogers, draaideurcrimineel Schotte slaagt er goed in om zich te omringen met geestelijk gehandicapten als Pik Pisas, alias de lolo van Sloto, Jacinta Constantia, alias het viswijf van Boca Sami en de mislukte dj Gilbert Joran die buiten de politiek hooguit als inpakker bij Mangusa hun brood zouden verdienen maar door de kont van Schotte te likken ineens13,000 per maand verdienen voor een 4-urige workweek.

  Stella van Rijn en Ramsay Soemanta weten er alles van.

 3. Gilbert Doran heeft een i.q van een hagedis. Die vent heeft nooit van z’n leven ang. 13.000. per maand verdient bij radio mas. Hij weet niet wat hem is overkomen met zo’n salaris, dus hij probeert alles te doen om voto.s te krijgen of tenminste veilig te stellen voor de volgende verkiezingen.
  Hij moet beter weten: hij werd/is uitstekend verpleegd in (ja juist:Nederland) een tijdtje terug in het ziekenhuis. Jammer dat net zulke dombo’s kritiek leveren op ons moederland.
  Her kan verkeren!!!!!!!

 4. Wat voor soort personeel wordt er geworven ?
  Gaarne even toelichten .

 5. Ook voor wat betreft lelijkheid is Gilbert Doran een waardig opvolger van Amerigo Thode, wiens piepjonge latina weet dat ze ‘s nachts naast hem in bed in ieder geval geen last heeft van muggen.

 6. Gilbert Doran.

  Je kunt een aap een stropdas omdoen, maar het blijft een aap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *