ParadiseFM | Statenlid Jaime Cordoba: Pueblo Soberano zal als partij nooit voor een homohuwelijk stemmen

Kerk en Staat nog steeds niet gescheiden | Extra

Statenlid voor de partij Pueblo Soberano Jaime Cordoba heeft in een brief aan onder meer de vereniging van christelijke pastoors geschreven dat Pueblo Soberano in 2015 officieel heeft vastgesteld als partij nooit voor een homohuwelijk te zullen stemmen.

De discussie is opgelaaid nadat afgelopen vrijdag enkele honderden mensen op het Wilhelminaplein demonstreerden tegen de invoering van een homohuwelijk.

Bron: ParadiseFM

12 Reacties op “ParadiseFM | Statenlid Jaime Cordoba: Pueblo Soberano zal als partij nooit voor een homohuwelijk stemmen

 1. @Win1, Gelukkig toch. Jij moet weten hoe het was om in de kast te zitten

 2. Aan dank van Nederland, willen ze overal ter wereld de homohuwelijk invoeren. Het begon met Dietrich. Het verspreid als een olie vlek over de wereld.

 3. Knoek-koe

  Wordt Marveline Wiels, de Grace Mugabe van Curaçao, ook nog eens aangesproken op haar wanbeleid?

 4. Abraham Mossel

  Als ik deze rand debiel hoor praten, doet hij mij denken aan een walrus in een dierentuin die om vis jankt.

 5. Precies Rens!!! De grootste vijand van Curacao is inderdaad de YDK met zijn manier van stemmen!!!! Niemand met een beetje gezond verstand bv zal ooit stemmen voor A dos Santos of Menki Rojer.

 6. Cordaba is inmiddels zo oud als de Via Appia. Het lijkt me stug dat er nog iemand op zo’n figuur zal gaan stemmen. Misschien Marvelien alsnog een keer aanpakken?

 7. Ook dat nog

  Toch zullen de mongolen uit de modi weer op dit soort randdebielen stemmen. Het wordt hier nooit wat……

 8. Het is te hopen dat PS weggestemd wordt en dat men nooit meer wat van ze hoort.

 9. De Rechtsstaat

  De discussie wordt gevoerd op heel misplaatste gronden.

  Waarom voeren wij niet de discussie of en/of hoe wij gaan toe werken aan de wijziging van normen en waarden, om de z.g. gediscrimineerde minderheden ook een plek te geven in onze maatschappij?

 10. @Brian S, je bedoelt MFK, maar het is hierdoor wel een leuke woordenwissel geworden… PS in zee met Peublo Soberano

 11. Pueblo Soberano heeft ook verklaard nooit met de moordenaars van Werner Wiels samen te willen werken en toch ging men in zee met PS.
  Daarom hebben jullie maar 1 statenlid!

 12. Het is te hopen dat deze partij die louter en alleen uit zwakzinnigen bestaat nooit ergens meer over stemt, homohuwelijk of wat dan maar ook. Deze club heeft het land miljoenen gekost door het gevoerde beleid en het plaatsen van verkeerde personen op sleutelposities en het gedogen van wanprestaties en shady deals, en het constant maar moeten vervangen van falende ministers enz enz.. De grootste vijand van het “land” Curaçao is de YdK zelf, en deze partij is daar een goed voorbeeld van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *