ParadiseFM | Strand Marriott weer toegankelijk

Marriott werd enkele jaren geleden verkocht en de erfpachtregels zijn toen veranderd. Hierdoor is het strand van Marriott sinds 2016 publiekelijk.

Het hek bij Marriott is weggehaald. Deze week onstond comotie omdat een hek het strand bij Marriott afsloot. Journalist Yves Cooper organiseerde daarom gisteren een manifestatie om te demonstreren tegen afsluiting van het strand.

Vlak voor deze zou starten, werd het hek grotendeels verwijderd. Het strand is nu weer toegankelijk.

Marriott werd enkele jaren gelegen verkocht toen zijn de erfpachtregels veranderd. Advocaat Achim Henriquez legt uit dat, in tegenstelling tot eerder, het strand van Marriott hierdoor sinds 2016 publiekelijk is en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Het mag dus niet meer worden afgesloten.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Strand Marriott weer toegankelijk

  1. Wat opvalt is dat Cooper een week geleden toen hij vast zat, dat zelfde t-shirt aan had. Laten we hopen dat hij in de tussentijd wel gedoucht heeft, maar degenen die bij hem in buurt zijn gekomen weet dat het niet het geval is.

    Het leven is niet te voorspellen, ik weet nog als gisteren, dat wij op dezelfde afdeling van Capriles kliniek, (toendertijd Montecristo) zaten. Waarschijnlijk hebben zij hem toentertijd een te lage dosis voorgeschreven of te vroeg uit de kliniek ontslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *