ParadiseFM | Strenger optreden tegen gedrag Statenleden

Parlements oorzitter William Millerson heeft gisteren aangegeven strenger te zullen optreden in het nieuwe parlementaire jaar op gedrag Statenleden | Nico van der Ven

De plechtige opening van het nieuwe parlementaire jaar vindt vanmorgen plaats. Daar leest gouverneur Lucille George-Wout de plannen van de regering voor.

Voorzitter van het parlement William Millerson heeft gisteren aangegeven strenger te zullen optreden in het nieuwe parlementaire jaar op het gedrag van Statenleden. “Als er tijdens vergaderingen niet over het onderwerp wordt gesproken en alleen maar beschuldigingen worden geuit, dan grijp ik in”, aldus Millerson.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | Strenger optreden tegen gedrag Statenleden

 1. Als er tijdens vergaderingen niet over het onderwerp wordt gesproken en alleen maar beschuldigingen worden geuit, dan grijp ik in”, aldus Millerson.

  Is dat niet wat Millerson al die tijd al had moeten doen als voorzitter?
  Voortaan graag een voorzitter aanstellen met skills!

 2. Als je de reclame spotjes mag geloven van werken ze bij EY alleen maar met extraordinary and ethical sinsere people.

  Terwijl ze wat niet integere mensen in dienst hadden genomen van KPMG

 3. Je vraagt je echt af óf (en als ze die hebben ) waarom ze een ethical code of conduct hebben bij instituten als het parlement, maar je gaat je dat ook steeds meer afvragen voor accountants kantoren!

  Een top partner met een in huis byside, whatever dat mag betekenen, ‘t klinkt niet erg senang. Als je de reclame spotjes mag geloven van werken ze bij EY alleen maar met extraordinary and ethical sinsere people.

 4. @Ton (KansaHende):
  Hihi.

 5. Even voor de duidelijkheid: @Ton is @KansaHende (of iemand die met zijn computer zit te pielen).

  Commentpolis

  Het is wel zeer opvallen en een feit dat sommige namen van bekende Curaçaonaars toch niet genoemd worden door de vele critici hier.

  @CR hier toch een lijstje voor jou:

  Campo advocaten kom ik op terug, Herman Behr- mannelijk!! en kind vriendelijk/ verloren dossiers, met zijn dochter Fiona (Shrek) en Forrest Gump zoon Raoul, Toin Knipping met zijn McDonald filialen Amicorp waar hij iedere maand moeite heeft om salarissen te betalen en echte fraudeurs aan de slag zet zoals de Adams family!!! Luis nietsnutter Santine die overal ontslagen is, de hele TOP van EY (vrienden en familie) met hun vele by-sides overal maar vooral op Aruba!!! En jazeker hoor, daar hoort professor magnificus Bryan Iraisquin ook bij met zijn donkere in-huis byside!! Gaan we verder naar de graaier Steve Fanenburg en consortium van vrienden die…hmm ik spaar die even, maar het mooiste vind ik de NEDERLANDSE elite swingersclub of niet Baaaasjeeeee en Gijsbert?? Dan komen we zo terug op de trio’s!!! Randolph van Eps, ik ben jou ook niet vergeten en Anko met zusjes Bouterse ook niet, die gaan ver terug!!!! En zo gaan we door op de platform die jullie zo grappig vinden! Enne: Billy -sexvideo Jonkheer ik ben jou niet vergeten en ook Mendez de Gouveia met al zijn by-sides niet.

  @Ton: niet onder meerdere aliassen posten en zeker niet onder meerdere aliassen hetzelfde posten. Of u post helemaal niets meer.

  Commentpolis

 6. Komt hij daar nu pas mee aan, werd een beetje tijd!

  Het decorum dat in dit parlement tot nu toe tentoongespreid is is tekenend voor het kaliber parlementariers en des te meer tekenend voor het kaliber voorzitter die dit parlement “rijk” is.

  Had idd niet eens de cojones had om abjecte parlementarier gedrag een halt toe te roepen, zoals werk maken van het feit dat bananenrepubliek parlementariers achteloos niet kwamen opdagen tijdens de IPKO.

 7. Nou dit is weer een manier om door te gaan met het pesten van de oppositie, het blijkt elke keer weer dat deze man onze parlementaire democratie niet erg serieus neemt, de coalitie krijgt altijd meer ruimte dan de oppositie.

  Als deze bagger van een voorzitter zijn werk serieus had genomen, had hij een punt gemaakt van de afwezigheid van Calmes aan de IPKO vergadering in Nederland.

  In veel landen met een parlementaire democratie, wordt de voorzitter anoniem gekozen en mag best een vertegenwoordiger van de oppositie zijn, doet hij zijn werk niet wordt hij simpelweg weggestemd.

 8. Had ie al eerder mee moeten beginnen, vrij slap figuur eetlijk gezegd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *