ParadiseFM | Timo Brouwer van Green Force belaagd bij Sint Joris

Brouwer volgde een truck die illegaal afval aan het dumpen was. Toen hij foto’s ging maken van het dumpen, begon de chauffeur met stenen te gooien en hem fysiek te belagen.

Timo Brouwer van milieu- en recyclingsbedrijf Green Force is vanmiddag aangevallen op Sint Joris. Brouwer volgde een truck die illegaal afval aan het dumpen was. Al snel werd er een tweede auto ingeschakeld die hem volgde en waarvan de chauffeur bedreigingen uitte. Toen Brouwer foto’s ging maken van het dumpen, begon de chauffeur met stenen te gooien en hem fysiek te belagen.

Familie Bakhuis staat illegale dumpings op Koraal Tabak  al jaren toe

Brouwer zegt de laatste twee jaar al negen keer aangifte te hebben gedaan van illegale dumping. “Er is misschien een keer iets aan gedaan, maar verder niks.”

“Er wordt al langer afval gedumpt op deze plek en de berg is inmiddels vijf meter hoog. Om aangifte te doen, moet je foto’s kunnen laten zien als bewijs dus ben ik zelf gegaan.”

 

Toen Brouwer weg probeerde te komen, werd hij klemgereden. Zijn voorruit werd ingegooid met een steen. “Ik ben enorm geschrokken”, vertelt Brouwer. “Maar ik heb foto’s gemaakt en aangifte gedaan.” Op de vraag waarom hij niet eerder de politie of het X-team heeft ingeschakeld, antwoordt Brouwer dat hij afging op een melding over de truk. “Er wordt al langer afval gedumpt op deze plek en de berg is inmiddels vijf meter hoog. Om aangifte te doen, moet je foto’s kunnen laten zien als bewijs dus ben ik zelf gegaan.”

Brouwer zegt de laatste twee jaar al negen keer aangifte te hebben gedaan van illegale dumping. “Er is misschien een keer iets aan gedaan, maar verder niks.”

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | Timo Brouwer van Green Force belaagd bij Sint Joris

 1. Hé familie Bakhuis, jullie akkertje is geen afvalplek.

 2. Abraham Mossel

  Timo waarom laat jij jou auto ruit in gooien terwijl je naar jouw zeggen de Taekwondo vechtsport beheerst, beheersing is goed maar in dit geval had je je echt wel mogen verdedigen, trouwens het werk wat je doet is goed, alleen hier op dit eilandje loop je met milieu zaken tegen een stalen deur waar niet doorheen te komen is.

 3. @Rens. Als je niets doet gebeurt er ook niets. Niet geschoten is altijd mis.

 4. Zou Suzy dit weten ?
  Dit krijg als er geen controle is .
  De overheid die kijk de andere kant op .

 5. Jan (haarlem)

  Shameful.
  #GoTimoGo

 6. En wat gaat hiermee gedaan worden?? Ik heb er weinig hoop op dat dit uitgezocht wordt, uiteindelijk is het een macamba die dit constateert. Vaak stopt het daar al. We mogen niets zeggen over hoe men hier met dit land omspringt en het aan alle kanten aan het verkrachten is.

 7. Foto`s maken en publiceren.

 8. Daar zijn nou drones heel geschikt voor.

 9. Hulde Timo!

  Publiceer foto’s van de criminelen.

 10. Ongelofelijk triest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *