ParadiseFM | Twee jongeren uit JJIC-GOG vermist

De rechter had minister Girigorie in mei teruggefloten en gezegd dat de 17-jarige Rafaely Molina niet gevangen mag worden gezet. Daarop is zij in isolatie gezet in de GOG, waardoor zij nog steeds vast werd gehouden. Ze ontsnapte op 26 september

Twee jongeren die verbleven bij de Justitiële Jeugdinrichting Curacao zijn vermist. Het gaat om de 16-jarige Jesus Valks die al sinds 7 september niet meer is teruggekeerd naar de inrichting.

Hij liep in maart ook al weg. De jongen heeft een donkere huid, kroeshaar en donkere ogen.

Sinds 26 september is ook de 17-jarige Rafaelis Molina vermist. Zij werd voor het laatst gezien bij Fundashon Pro Alpha in Wishi. Daar pikte een grijze auto haar op. Het meisje heeft zwart, sluik haar, donkere ogen en is licht getint.

Op 26 september droeg zij een blauwe spijkerbroek en een wit shirt. Iedereen die informatie heeft over het meisje, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Twee jongeren uit JJIC-GOG vermist

  1. De rechter had minister Girigorie in mei teruggefloten en gezegd dat de 17-jarige Rafaely Molina niet gevangen mag worden gezet. Vervolgens is zij in isolatie gezet in de GOG. Blijkbaar trekt deze minister zich niets aan van de de rechterlijke uitspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *