ParadiseFM | Tweede regiezitting tegen oud-minister van Financiën George Jamaloodin

Volgens Maximus verdachte George Jamaloodin zal tijdens de daadwerkelijke behandeling van de Maximus zaak door zijn advocaat Eldon Peppie Sulvaran overtuigend bewezen kunnen worden dat hij niets met de zaak te maken heeft

Vandaag zal in de rechtbank een nieuwe regiezitting worden gehouden voor de zaak tegen oud-minister van Financiën George Jamaloodin.

Enkele weken geleden vond de eerste regiezitting plaats. Jamaloodin, die wordt verdacht van betrokkenheid bij het organiseren van de moord op politicus Helmin Wiels, gaf toen aan dat hij er van uit gaat snel vrij te komen.

Volgens hem zal tijdens de daadwerkelijke behandeling van de zaak door zijn advocaat overtuigend bewezen kunnen worden dat hij niets met de zaak te maken heeft. Wiels werd op 5 mei 2013 doodgeschoten.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Tweede regiezitting tegen oud-minister van Financiën George Jamaloodin

  1. Abr mssl, recht voor z’n raap.

  2. Abraham Mossel

    Kijk de valse Nep advocaat Peppie weer lopen met zijn lege Jamaloodin nep dossier map, met twee blanco a vier velletje’s erin.

  3. Abraham Mossel

    Peppie en Jamaloodin, droom maar lekker verder in dromenland, met je verhaal van, Jamaloodin heeft er niks mee te maken. Straks wil Peppie ook nog beweren dat de toen politieke vier handen op één gebroeders Gerrit de Raaf en Jamaloodin nooit onder elkaar strikte geheimpjes vertelde!!?. Als Jamaloodin 26 jaar krijgt wat er dik inzit gaat hij misschien wel kotsen en moeten er veel container cellen aangekocht worden aangezien het SDKK dan te klein is voor al die MFK en PS figuren die opgeborgen moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *