ParadiseFM | Uitbetaling salarissen Isla-medewerkers onzeker

Foto: Jose Manuel Dias

De uitbetaling van salarissen van Isla-medewerkers blijft onzeker. Dat benadrukt Premier Eugene Rhuggenaath.

Onlangs heeft hij het Amerikaanse Office of Foreign Assets Control verzocht Curacao vrij te waren van de sancties die de VS heeft ingesteld tegen Venezuela. Deze sancties gelden ook voor landen die zakendoen met Venezuela, zoals Curacao doet door olie van PDVSA te raffineren. De verkoop van olieproducten is door de sancties ook moeilijk.

Eerder stemde de Amerikanen in met een dergelijk voorstel, maar Rhuggenaath zegt geen garantie te kunnen geven dat ze dit weer doen. Vooral omdat de relatie tussen de VS en Venezuela elke dag onderhevig is aan veranderingen. Bovendien, ook al zou de VS instemmen, lopen de problemen bij de raffinaderij steeds verder op en kan Rhuggenaath niet garanderen dat de salarissen netjes betaald kunnen worden.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Uitbetaling salarissen Isla-medewerkers onzeker

  1. Ben ik nou gek, of hoe zit dat? Waarom zou PDVSA meewerken, er is toch voor een andere kandidaat gekozen.

  2. @Ab
    Altijd goed om aan te wijzen wie er fout handelen, steek je ook weleens de hand in eigen boezem? Wat heeft dat kabinet op dat eiland ondernomen? Naar mijn weten helemaal niets en dan ook nog nalaten de bevolking correct en naar waarheid in te lichten. Een DOODZONDE in een normale democratie.

    Kennis en kunde ontbeert het daar, niet eens de eigen financiële huishouding kan men op orde hebben, laat staan de rest! En inderdaad net als de raddraaiers van een MFK’ers die ook de financiële huishouding niet op orde hebben kunnen houden en de les is dat zij net als nu verder ook geen enkel beleid ten goede van de eilanders hebben kunnen ontvouwen.

  3. Abraham Mossel

    Waar blijven de beroeps leugenaars en raad draaiers cq liliputers Gerrit de Raaf / Erholkruiper en speenvarken Amparo Dos Santos nu met hun op lossingen???? die zij met het PDVSA ongedierte bestuur hebben gemaakt, zij hebben/ houden samen met de regering het oproer gedeelte op curcrim bewust aan het lijntje, straks als definitief de knoop is door gehakt en bekend is dat die schroothoop niet meer open gaat, mogen zij hem zelf in de jens steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *