ParadiseFM | Uitspraak beslaglegging Isla op 2 mei

Uitspraak beslaglegging Isla op 2 mei

De uitspraak van Het Kort geding van de Isla tegen Smoc, 25 omwonenden en Stichting Humanitaire hulp vindt plaats op 2 mei.

Vanmorgen vond het kort geding plaats waarin de Isla hoopt dat de beslaglegging op 75 miljoen gulden aan aandelen verbeurd wordt verklaard. De drie partijen lieten in maart beslagleggen, omdat de raffinaderij volgens hen de vervuilingsnorm heeft overtreden. In 2010 deed de rechter uitspraak dat de de isla een boete opgelegd kan krijgen als dit gebeurt.

Verschillende vakbonden en werknemers van de raffinaderij verzamelden zich vanmorgen op het Wilhelminaplein om hun steun te betuigen aan de raffinaderij. Ze vinden de timing van de beslaglegging zorgelijk: de onderhandelingen over de isla zijn in volle gang en de beslaglegging maakt de positie van Curacao hierin niet beter.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Uitspraak beslaglegging Isla op 2 mei

  1. Postman441

    Men wil echt niet kijken verder dan hun neus lang is.

  2. Verschillende vakbonden en werknemers van de raffinaderij verzamelden zich vanmorgen op het Wilhelminaplein om hun steun te betuigen aan de raffinaderij. Ze vinden de timing van de beslaglegging zorgelijk: de onderhandelingen over de isla zijn in volle gang en de beslaglegging maakt de positie van Curacao hierin niet beter.

    En dat er mensen doodgaan is minder erg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *