ParadiseFM | Vakbonden morgen in actie tegen beslissing om hub te vormen

Vakbonden | Antilliaans Dagblad

De vakbonden roepen op morgen om 9u te verzamelen voor een manifestatie tegen de beslissing van de regering om Curacao als een hub in te zetten.

Ze zeggen te vrezen voor het volk en de maatregelen die kunnen volgen vanuit Venezuela zoals het wegblijven van de barkjes, maar ook de toekomst van de isla raffinaderij. De vakbonden willen een signaal afgeven dat Curacao een neutrale zone moet blijven en geen partij moet kiezen voor de Verenigde Staten. De regering moet de beslissing herzien.

Dit weekend kreeg Curacao een officieel verzoek van de VS om te fungeren als hub. Via Curacao zou humanitaire hulp kunnen worden geboden aan Venezuala in de vorm van eten en medicijnen. Maduro accepteert de hulp niet, volgens hem is het niet nodig. Het Internationale Rode Kruis heeft geweigerd deel te nemen aan het controversiële plan voor humanitaire hulp van Washington aan Venezuela, ook de VN heeft bezwaren geuit. Premier Eugene Rhuggenaath stelt dat de hulp alleen gaat om eten en medicijnen en zeker niet op bijvoorbeeld militairen.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Vakbonden morgen in actie tegen beslissing om hub te vormen

 1. Errol Cova een Venezolaan en landhanger van Maduro die samen ook Curacao n/d afgrond willen helpen.
  Toen Cova minister kon worden koos hij niet voor het onderwijs minister.Hij nam economie waar hij geen kaas van heb gegeten deed een beroep op wijlen hr.Eisden die wel een econoom was.
  Cova eerste project de waterparadijs bij parasasa vele miljoenen gingen in rook op.
  Deze man is een mislukkeling.

 2. Niet normaal dat onder aanvoering van Cova dit weer seen actie op stapekl staat. Een idioot in optima forma. Schaamteloos figuur.

 3. Voor zover mij bekend heeft niemand voor een bond gestemd tijdens de verkiezingen. Laat ze maar roepen en schreeuwen. En als ze gaan staken, voet bij stuk houden. Kijken hoe lang ze dat volhouden. No work no pay!!

 4. Fred Schiedam

  Wiens brood men eet, diens woord men spreekt

 5. Terror Cova strikes again.

  Opsluiten in Capriles of Betesda, deze schreeuwende tuinkabouter en volksverlakker.

 6. Kan iemand mij dit uitleggen? Denk de vakbonden nog om met PDVSA van Maduro zaken te kunnen doen? Hoe eerder Maduro weg is, hoe eerder zaken met PDVSA gedaan kan worden.

 7. de Knokploeg

  Het valt ook niet mee voor de bonden wanneer de zoveelste socialistische heilstaat wederom op z’n bek gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *