ParadiseFM | Van der Dijs moet straf uitzitten als ze aan de beurt is

Door gebrek aan plek in de SDKK gevangenis is er een lijst van een paar honderd mensen die een kortere straf moeten uitzitten, zodra er plek is

Het moment dat partner van Gerrit Schotte, Cicely van der Dijs haar straf moet uitzitten, is nog niet bekend. Dat bevestigt woordvoerder van het OM Norman Serphos.

“In tegenstelling tot de heer Schotte, heeft dit geen prioriteit”, zegt Serphos. Personen die een straf van 24 maanden of langer moeten uitzitten, hebben prioriteit. Door gebrek aan plek in de SDKK gevangenis is er een lijst van een paar honderd mensen die een kortere straf moeten uitzitten, zodra er plek is.

Volgens Serphos is het niet zo dat de straf van Van der Dijs is uitgesteld doordat het tweetal twee jonge kinderen heeft. “Daar kunnen wij geen rekening mee houden, helaas gebeurt het vaker dat een echtpaar vastzit.’ Over het gratieverzoek dat namens Van der Dijs is ingediend is nog niets bekend. De Gouverneur beslist hierover na advies van onder andere het OM. Dit advies is nog niet gevraagd.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Van der Dijs moet straf uitzitten als ze aan de beurt is

 1. Al bekend wanneer Cicely haar straf zal uitzitten?

 2. Oppakken en zitten.

 3. Abraham Mossel

  Waar het niet omgekochte bewakings personeel straks heel goed moet op letten als de Byside van der Dijs op bezoek komt met de kleintjes in de kinderwagen, moeten ze bij het verlaten van het gevang dat het zo maar kan zijn dat Gerrit tussen pl de baby’s ligt, Gerrit de Raaf de bos tuinkabouter in de kinderwagen met een speen in zijn bek zodat hij niet kan huilen.

 4. Misschien kunnen samen in een cel.

 5. “Door gebrek aan plek in de SDKK gevangenis”. Volgens mij geldt dit voor de mannen afdeling, de vrouwen afdeling is half leeg.

 6. Abraham Mossel

  @ macamba het probleem is, dat Gerrit de Raaf verlopig de eerst 6 jaar niet los komt, aangezien hij die 1.8 miljoen niet kan terug betalen ( of word zijn salaris door betaald in zijn detentie tijd) en er is geen hond die hem dat geld gaat lenen. degene die hem dat geld wel leent staat direct volop in de belangsteling bij het OM en Belasting dienst “denk aan moord Helmin Wiels “. Al zou Gerrit de Raaf het geld zelf hebben liggen dan nog kan hij het niet gebruiken omdat hij naar eigen zeggen het geld niet heeft, Gerritje zit dik diep in de stront hij kan geen kant meer op. En het lijkt mij stug dat hij met een verhaal kan komen dat zijn mondy aanhang zoveel lotjes hebben gekocht van 1.8 miljoen in twee jaar, trouwens hij moet zich gewoon aan het afbetaling progamma houden, zo niet word de straf van 3 jaar onherroepelijk

 7. Ach ze komt wel aan de beurt, en ik denk als ze toch moet je ze het meeste hebt, met hij er weer uit en zij er in.

 8. Schijtbakken zijn het hier, je bent veroordeeld dus hup de bak in.

 9. Vrees dat er voor de laffe club van Norman Serphos weer een burgerinitiatief nodig is, om te voorkomen dat Cicely vam der Dijs een nieuwe Brian Mariano wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *