ParadiseFM | Veel militairen op de straten

De militairen op Curaçao worden ingezet op de kust- en grensbewaking om de mogelijke instroom van ongedocumenteerde Venezolaanse migranten tegen te houden

Sinds dit weekend zijn veel militairen aanwezig in de straten van Curaçao. De Curaçaose regering zegt dat dit geen samenhang heeft met de Amerikaanse anti-drugsoperatie.

De militairen op Curaçao worden ingezet op de kust- en grensbewaking om de mogelijke instroom van ongedocumenteerde Venezolaanse migranten tegen te houden.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Veel militairen op de straten

 1. Maar @Abraham daar gaat dit art toch nu niet over?

 2. Abraham Mossel

  ” William, ik heb het over het stukje met Ruggie met dame op de foto, wou je zeggen dat deze twee reuzen zijn, heb jij ze Uberhaubt wel eens in levende lijve gezien, ik wel zijn niet hoger als drie turven hoog ( 1.50 )

 3. Dat krijg je van binnen zitten.
  We moeten naar buiten lekker in de zon.
  Beetje uv pakken maakt vitamine d voor kalk opname. Voor de ouderen heel belangrijk.
  En het ontsmet goed. Dood virussen.
  (niet aan de binnen kant)

 4. Wat bedoeld @AM eigenlijk te zeggen?
  Ik zie geen tuinkabouters, wel militairen. Vreemde onzinnige reactie (dubbel overigens)

 5. Abraham Mossel

  Mooie foto, twee tuin kabouters met een Lagere Technische School diploma naast elkaar. En dat zijn onze bestuurders om ons uit de corona virus puinhoop te halen. Kijk niemand had dit verwacht maar ik had toch wel een beter op treden en op lossingen verwacht uit en van eigen huis uit na jaren eerst de kas leeg gevreten te hebben ( zie regering Gerrit de Raaf en co ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *