ParadiseFM | Venezolaan is aangehouden in de zaak Venus

Degenen die hier inderdaad illegaal zijn zullen worden uitgezet.

Ochtendkrant EXTRA meldt vandaag dat er onlangs een Venezolaan is aangehouden in de zaak Venus. De man zit nog vast. Vorig jaar werden in deze zaak al een zakenman en zijn echtgenote opgepakt, samen met een politie agent.

De personen worden verdacht van mensenhandel en mensensmokkel en het dwingen van een groep vrouwen tot prostitutie. Daarbij werden de vrouwen slecht behandeld, met werktijden van 10 uur ‘s avonds tot 11 uur ‘s ochtends zonder pauze, werden ze overdag opgesloten en mochten ze geen contact opnemen met familie of vrienden.

De zaak moet nog voorkomen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Venezolaan is aangehouden in de zaak Venus

  1. ericlapas

    Waarschijnlijk zal de rechter hier ook wat voorwaardelijke straffen uitdelen, de vrouwen werden gedwongen tot prostitutie dus moeten de daders op zijn minst met doodslag aangeklaagd worden.

    Het is simpel negers houden niet van condooms en deze vrouwen hadden geen enkele controle over met wie ze het wel of niet moeten doen.

    Het zal heel wrang en droevig zijn als onze deportatie minister deze vrouwen uit zou zetten zonder een medisch onderzoek en eventuele behandeling.

    Daarbij komt dat ze waarschijnlijk ook psychologische hulp nodig hebben en het feit dat wij voor deze klootzakken gestemd hebben, geeft hen niet de vrije hand om vier jaar lang te doen en laten wat ze willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *