ParadiseFM | Venezolanen demonstreren op Wilhelminaplein

Venezolanen manifesteerden in grote getale op Curaçao. Ze gaven daarmee ook gehoor aan de internationale oproep om te protesteren tegen de regering-Maduro.

En vroegen Curacao om de nieuwe interim-president Juan Guaido te steunen.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Venezolanen demonstreren op Wilhelminaplein

  1. Jan Haarlem

    Internationale oproep: heel goed dat men verschenen is!

  2. @ericlaplas
    Gelukkig leven we in een vrij land, in tegenstelling tot het dictatoriaal bestuurde Venezuela, waar je niet meer vrij mag spreken. Op Curaçao staat demonstreren gelukkig vrij. Maakt niet uit waar vandaan je je stem laat horen als je het maar laat horen. Wat nou verlegenheid. Moet men nog langer doen als of er niets aan de hand is?

  3. Abraham Mossel

    In grote getale, valt nog wel mee, maar in ieder geval meer als de demonstratie van de MFK onder leiding van de losers en vazalen dito trollen Pik Pisas en corruption Charles Cooper en dit alles om een wit voetje te halen van die nog grotere LOSER en vazal cq trol van Carolo de maffia leider en oprichter van de MFK/KFO

  4. Ben benieuwd of toestemming is verleend voor deze demonstratie, Venezuela is vooralsnog een bevriende natie en het is niet de bedoeling dat Venezolanen ons in verlegenheid brengen. Vraag me af wat voor effect zij hiermee hopen te bereiken. Toon wat lef en ga in Caracas demonstreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *