ParadiseFM | Verdachten mishandeling stagiaire verdacht van ander misdrijf

De mirador op Grote Knip waar de stagiaire berooft, aangerand, naakt, mishandeld en gekneveld van de rotsen werd geworpen en voor dood werd achtergelaten

Het Curaçaose stel dat ervan wordt verdacht eerder dit jaar een 17-jarige Nederlandse stagiaire te hebben ontvoerd en mishandeld, wordt ook verdacht van andere misdrijven.

Zo zouden ze eerder dit jaar een Venezolaanse dame in de omgeving van Banda’bou hebben mishandeld en de auto van de vrouw hebben gestolen. Dat schrijft de EXTRA vandaag.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Verdachten mishandeling stagiaire verdacht van ander misdrijf

 1. ‘Als alle criminelen in palmbomen zouden veranderen,
  dan was het op Curaçao een waar paradijs’.

  Citaat uit ‘Warwaru’: 649 eigen wijsheden van Martie Genger’

 2. https://curacao.nu/opnieuw-overval-centrum-mahaai/

  Het ligt natuurlijk allemaal aan de hoge werkeloosheid onder jongeren en de psychische nood die is opgelopen in de slaventijd tot 1863. Er moet wel even een verklaring gevonden worden om zo wreed, gewetenloos en zonder enige vorm van sociale vaardigheden mensen te willen beroven, vermoorden of anderszins te beschadigen. Zouden er redenen bestaan zoals het gebrek aan sociale intelligentie en het gebrek aan een gezonde opvoeding en geweten…. ik heb het nog nergens gelezen..

 3. Ik zie Irma Lips al aan de zijde staan van de criminelen en met ze meehuilen om hun moeilijke jeugd

 4. De (kandidaat) ministers die momenteel de regering vormen zijn feitelijk een perfecte afspiegeling van dit brutale mishandelende Curaçaosche stel.

  Ze “mishandelen” de middelen en het vertrouwen van de burger feitelijk op dezelfde brutale wijze met hun corruptie en opportunisme als het criminele echtpaar.

 5. Showroe di Emmastad

  Ik hoop slechts dat een deskundige advocaat pro bono zijn diensten aanbied en succesvol gewichtige materiële en immateriële schadevergoeding afdwingt. Zodat het Curaçao eraan herinnert wat voor scum het in huis heeft, in de criminele underbelly. Slachtoffer van die “moeilijke jeugd” hufter Bryand, same thing. Esta un berguenza!

 6. Ook dat nog

  Dushi hende..
  Dat wordt vast een foei-gesprekje opgelegd door een van onze fake rechters. Rechtstreeks vanuit het afvoerputje van rechters uit nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *