ParadiseFM | Verschillende politieke partijen vragen om een spoedvergadering wat betreft de humanitaire hub

Kòrsou di Nos Tur, Pueblo Soberano en Movemento Progresivo

Parlementariërs van drie verschillende politieke partijen hebben in een brief aan Statenvoorzitter William Millerson opgeroepen zo snel mogelijk een spoedvergadering te organiseren over de beslissing om van Curaçao een humanitaire hub te maken voor het verzenden van hulpgoederen aan Venezuela.

Kòrsou di Nos Tur, Pueblo Soberano en Movemento Progresivo willen dat Millerson zo snel mogelijk een vergadering bijeen roept om dit te bespreken met minister-president Eugene Rhuggenaath. De politici zijn bang dat deze beslissing negatieve gevolgen kan hebben voor Curaçao doordat Venezuela maatregelen tegen het land kan gaan treffen.

Ze vinden dat Curaçao zich ver weg moet houden van internationale spanningen.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Verschillende politieke partijen vragen om een spoedvergadering wat betreft de humanitaire hub

 1. Heeft haar minister Sisline Grigoria nu al haar vakantie terugbetaald? Die dure trip in Europa op kosten van het volk?

 2. Mozes als er nu verkiezingen zou komen dan verliest Mozes zeker aan stemmen,die zien we nooit meer terug is maar goed ook de duivel hime self.Deze vrouw is lelijk van binnen en van buiten.
  De eed die zij als arts heb moeten afleggen is zij allang vergeten.

 3. Cordoba, Mozes en Menki ‘Gordo’ Rojer.. Nou nou dan heb je meteen ook wel een paar van de malloten in het parlement. Moeten ze niet op snoepreis?

 4. Thesus zeg is er geen elegantere foto van die vrouw? Dit is schrikken!

 5. Fred Schiedam

  Kòrsou di Nos Tur, Pueblo Soberano en Movemento Progresivo; de intelligentsia van Korsow?

 6. Dacht dat een huisarts als Mozes de eed voor hulp had afgelegd.

  Vooralsnog helpt ze vooral haarzelf met een lange reeks snoepreizen.

  Zoals de beruchte hitech verkeersbeurs in Europa, waar een tweede rangs huisarts als Mozes natuurlijk van alles te zoeken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *