ParadiseFM | Verzoek Schotte om getuige te horen ingewilligd

Met uitspraak

Pelicano zou hebben aangegeven dat bepaalde OM uitspraken over hem niet kloppen

Het verzoek van Gerrit Schotte om getuige Pelicano te verhoren wordt toegwezen. Dat heeft de rechter vandaag besloten. De Oud minister-president vroeg de rechtbank een de Italiaanse advocaat-generaal te horen.

Volgens Schotte kan Roberto Pelicano getuigen dat het Openbaar Ministerie op Curaçao onwaarheden heeft verteld over correspondentie met het Italiaanse OM in Milaan.

Pelicano zou hebben aangegeven dat bepaalde uitspraken van het OM over hem niet kloppen. Eerdere verzoeken om hem te horen, werden afgwezen, maar dit keer heeft Pelicano zijn aantijgingen schriftelijk gedeeld. Dit gebeurde na het zien van het vonnis waarin Schotte werd veroordeeld.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

2019 02 28 – Beschikking Babel Getuigeverhoor Pellicano Gerrit Schotte en Cicely Van Der Dijs vs Het Land C… by Black Lion on Scribd

8 Reacties op “ParadiseFM | Verzoek Schotte om getuige te horen ingewilligd

 1. Wie heeft het in zijn hoofd gehaald om over schotte te liegen, hij heeft daar toch octrooi op.

 2. koekoeloeres

  @Markus, uit de beschikking:
  “het voorlopige getuigenverhoor is bedoeld ten behoeve van een geding voor de burgelijke rechter en niet om het strafvonnis aan te tasten”

 3. Die schotte heeft zoveel uitgevreten, dat hij levenslang zou moeten krijgen. Er komt nog wat aan over die 500.000000 , die hij verduistert heeft. Rapport Willems.

 4. Wanneer houdt dit gezeik eens op over Schotte, laat hem lekker zitten die rat.

 5. De Hoge Raad heeft beslist dat het oproepen van de heer Pelicano terecht door de lagere rechtbank(en) is afgewezen en heeft vonnis geveld waar tegen geen beroep mogelijk is. Kan deze lage rechter dan de Hoge Raad tegenspreken en impliciet mededelen dat de HR er geen snars van snapt?
  Of is dit gewoon insubordinatie?

 6. Mooi is dat de rechtbank Curacao heeft veroordeeld tot proceskosten van… 2,500 gulden.

  Dat is net genoeg voor een uurtje werk van ratvocaat Koops.

  Schotte gaat dus flink het schip in.

 7. Wat de uitkomst ook mag zijn. Schotte is schuldig aan de feiten, en hij is aan veel meer feiten schuldig. zullen we hem daar dan ook maar gelijk voor veroordelen? Moord, opdracht geven voor moorden, land verraad, verkiezings fraude, belasting fraude, diefstal, deelname aan een criminele organisatie, en nog veel meer.

 8. Vol verwachting klopt nu ook het hart van alle Schotte-PAR-istas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *