ParadiseFM | Vier crediteuren waren tegen akkoord Insel Air

De rest van de 1280 schuldeisers stemden niet tegen

Vier schuldeisers van Insel Air hebben dinsdag tegen het akkoord met InterCaribbean gestemd. Dat is op te maken uit het proces-verbaal van de crediteurenvergadering.

Het ging om schuldeisers die allemaal maar een klein deel van hun geld terugkrijgen met de deal die nu op tafel ligt. Zo krijg World World Fuel Services meer dan een miljoen van Insel Air, maar alle schuldeisers krijgen voorlopig maximaal 3000 gulden terug.

De rest van de 1280 schuldeisers stemden niet tegen. Hierdoor kan het akkoord met InterCaribbean worden getekend: tweederde van de crediteuren moest akkoord gaan. Door deal investeert InterCaribbean ruim 11 miljoen in Insel Air. De totale schuld van Insel Air is 133 miljoen gulden,.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Vier crediteuren waren tegen akkoord Insel Air

 1. Schandalig allemaal wat een zooitje. En maar klagen over de financiën en de burger opzadelen met voorlopige aanslagen. Schoften werkelijk.

 2. De Rechtsstaat

  Hoeveel geld (lees gemeenschapsgeld) heeft het land Curaçao nou geïnvesteerd (33 mln, belastingdienst, SVB) om nu een ‘return of investment’ van 3000 gulden te mogen cashen?

  Goede beleggers op deze rots!

 3. Fred Schiedam

  Als de bewoners van Korsou klagen over de slechte wegen en de verkeersonveiligheid: zie hier waar het geld is heen gegaan!

 4. Ongelooflijk dat volledig impotente nietsnutten van commissarissen als Karel Frielink (foto) en Remigio Booi (Studiefinanciering) nog niet vervolgd zijn voor hun willful blindness.

  Honderden miljoenen gemeenschapsgeld zijn verdampt door luie laffe klootviolen als Frielink en Booi.

  En alle politieke partijen, ook de o zo integere MAN/PAR/PIN, zijn muisstil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *