ParadiseFM | VIN-nummer van motoren moet vanaf overeenkomen met nummerplaat

 Vanaf morgen worden er controles op de weg aangekondigd. | Openbaar Ministerie

Vandaag was de laatste dag dat motorrijders, eigenaren van brommers en andere tweewielige voertuigen hun VIN-nummer konden laten controleren. Dat meldt de Extra.

Op het voertuig staat een fabrieksnummer dat overeen moet komen met het VIN-nummer op de nummerplaat. Is dit niet het geval dan kon er tot vandaag nog een keuring aangevraagd worden.

Er stonden dan ook lange rijen bij de politie post op Rio Canario. De Dienst Openbaar Vervoer heeft eigenaren aangeraden om na de controle en juistheid van het Vin nummer een foto van hun VIN plaatje te maken.

Vanaf morgen worden er controles op de weg aangekondigd. Een ieder die dan wordt aangehouden met een VIN-plaat dat niet in orde is wordt van de weg gehaald.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | VIN-nummer van motoren moet vanaf overeenkomen met nummerplaat

  1. Trots op Curaçao

    @plasje… ik ben benieuwd hoe jij reageer als het vin nummer van jouw scootmobiel niet overeenkomt met de keuringskaart….

  2. ericlapas

    Het was op tv te zien al die motorrijders die aan het klagen waren, voor mij zijn het een stelletje imbeciele asocialen. Behalve geluidshinder veroorzaken deze motorrijders ook veel milieuschade.

    Blijkbaar kennen negers geen empathie, ik vraag me af hoe kan iemand in groepsverband op een duur speeltje rondrijden als overal alleen maar armoede is te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *