ParadiseFM | Werknemers sta Barbara in shock

Onlangs hadden de werknemers nog te horen gekegen dat het hotel in juli open zou gaan voor Curaçaoënaars die terugkeren uit het buitenland.

De werknemers van Santa Barbara Beach & Golf Resort zijn in shock over het aangevraagde massa-ontslag. Dat meldt de EXTRA vandaag.

Onlangs hadden de werknemers nog te horen gekegen dat het hotel in juli open zou gaan voor Curaçaoënaars die terugkeren uit het buitenland.

Zoals bekend werd deze week een massa-ontslag aangevraagd voor ruimt 300 personeelsleden. Santa Barbara gaat de komende 12 tot 18 maanden dicht.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Werknemers sta Barbara in shock

  1. “In shock”, dat geeft maar weer aan dat velen – incl regering – geen enkele notie hebben van economie, waaronder de financiele gang van zaken binnen ondernemingen. Het zou voor eenieder zonneklaar moeten zijn dat bedrijven met veel vaste lasten (en geen omzet) na enkele maanden klaar zijn, dan gaan de poorten dicht. Ongeacht welke mooie praatjes je ook worden voorgehouden. Ook wat het inhoudt als je voor een carriere bij de overheid kiest, waar komt het geld vandaan waarmee je salaris betaald wordt. Verschil tussen werken in private- en publieke sector. enz, enz. Abacadabra, black magic voor velen. Uiteraard is het een verschrikkelijke situatie voor deze werknemers.

  2. Daan Banaan

    Ze kunnen bij Campo nu ook niet solliciteren.

  3. Curacao revisited

    welcome to the real world! er is wereldwijd een crisis en recessie dus waarom zou die Curacao voorbijgaan?

  4. Rijkeluiszoontje Chris Smeets, de eigenaar en een laffe luie nitwit eerste klas, drinkt er geen Moet minder om en rookt er geen Cohiba minder om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *