ParadiseFM | Zorgpremie gaat niet omhoog door CMC

De lasten zullen in de totale verandering van de zorgkosten worden opgenomen, waardoor de bevolking zelf hierin zal gespaard worden, zo stelt de minister.

De zorgpremie gaat niet omhoog door de hogere exploitatiekosten van het Curaçao Medical Center. Dat zegt Gezondheidsminister Suzy Camelia-Römer in het Antilliaans Dagblad.

Er waren zorgen over de premieverhoging en Camelia-Römer wacht nog op de toetsing van het Soab, maar als deze second opinion binnen is, zal die naar het College Financieel Toezicht worden gestuurd.

De lasten zullen in de totale verandering van de zorgkosten worden opgenomen, waardoor de bevolking zelf hierin zal gespaard worden, zo stelt de minister.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Zorgpremie gaat niet omhoog door CMC

  1. Alles is op Curaçao superduur, niet in de laatsts plaats vanwege de peperdure “arbeiders” die op deze “rock” de rol van President, directeur, CFO, onderdirecteur, projectmanager, minister en parlementarier verrichten, die op hun beurt weer talloze overprijsde ” uitzendkrachten” van bevriende consultantsbureaus inhuren omdat ze niet veel “keshi” gegeten hebben van de materie.

  2. Als je nu meer moet betalen is je inkomen zeker ook verdubbeld want het premie % is tot op heden niet verhoogd.
    Of vergis ik mij?
    Het antwoord van de minister slaat als een tang op een varken. De kosten zullen hoe dan ook en op wat voor een manier doorberekend worden naar de bevolking.

  3. Door de gigantische verspillingen en zakkenvullerij in de zorg betaal ik nu per MAAND HET DUBBELE aan SVB premie van wat ik bij een particuliere verzekering per JAAR zou betalen.

    Werkelijk idioot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *