Pasgeboren baby in supermarkttas

WILLEMSTAD — Een pasgeboren vondeling is vanochtend met spoed naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal gebracht, waarna opname volgde voor medische behandeling. De Voogdijraad is op de hoogte gesteld.

De baby, een jongetje van negen maanden, werd kort daarvoor onder het bloed in een supermarkttas gevonden op de stoep van het kerkgebouw van de Adventisten bij Montaña Abou.
Iemand heeft de baby horen huilen en belde de politie op.
Volgens politiewoordvoerder Reginald ‘Reggie’ Huggins moet een onderzoek nog uitwijzen wanneer de baby is geboren, maar hij stelt dat de moeder kennelijk in de afgelopen 24 uur is bevallen.
De vondeling is in kritieke toestand naar de polikliniek gebracht, maar ondertussen is de gezondheidstoestand stabiel, aldus woordvoerder Huggins.
Het onderzoek naar de ouder(s) van de baby is nog in volle gang en zodoende kon de politie nog niets zeggen over de belangrijke tips, die al binnen gekomen zijn.

De Kinder- en Zedenpolitie roept iedereen op belangrijke tips te melden op telefoonnummers 866-6224, 866-6229, 911 of de anonieme tiplijn 108.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *