PB | Curaçao bedankt Bon Intenshon

V.l.n.r. Marketing Manager Senior & Co Sebastiaan Opschoor, Managing Director Senior & Co Loes van der Woude, Founder Bon Intenshon Gregory Elias.

V.l.n.r. marketing manager Senior & Co Sebastiaan Opschoor, managing director Senior & Co Loes van der Woude en Bon Intenshon oprichter Gregory Elias

Gregory Elias heeft, namens Fundashon Bon Intenshon, de allereerste fles Tamarinde likeur van Senior & Co in ontvangst genomen. Deze eer geldt als dank voor de enorme bijdragen van Gregory Elias en zijn stichting aan Curaçao in de afgelopen jaren.

De Curaçao Liqueur van Senior & Co is wereldwijd beroemd en geldt als een visitekaartje voor het land Curaçao. Senior & Co draagt dan ook een warm hart toe, aan eenieder die hetzelfde doel voor Curaçao heeft. Fundashon Bon Intenshon heeft de afgelopen jaren Curaçao, wereldwijd op de kaart gezet met prachtige, internationale evenementen.

De drijvende kracht hierachter, Gregory Elias, is een bescheiden man en treedt niet vaak op de voorgrond. Maar ook hij is een mens en vaak vergeten we om iets terug te geven als dank. “Dit voelt heel speciaal en deze unieke fles gaat dan ook nooit geopend worden,” aldus de heer Elias.

Ter ere van het 120 jarig bestaan van Senior & Co Curaçao Liqueur is er een limited edition likeur ontwikkeld met Tamarinde smaak. Deze smaak is geïnspireerd door de Curaçaose Warapa sap. De eerste 120 flessen zijn gecertificeerd en genummerd. De nummer 1 van deze speciale smaak werd uitgereikt aan Fundashon Bon Intenshon.

Bron: Persbericht Landhuis Chobolobo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *