PB | Geschorst hoofd veiligheidsdienst keert niet meer terug bij VDC

MinPres Pik Pisas bedankt ex-hoofd Romer voor ‘fantastische diensten’ | Extra

2016 05 26 – Persbericht Status Michael Romer VDC by Black Lion on Scribd

Bron: Persbericht Regering Pisas

Naschrift KKC

Ministers Schotte, Wilsoe en Jamaloodin geven op 4 mei 2012 een persconferentie over hun ‘shut down’ van de VDC over toegang voor DIPOL, het kopiëren en wegnemen van VDC en diverse derden veiligheids- en inlichtingendiensten-data. Dit gebeurde met behulp van VDC crisismanagers Micheal Romer en Frank Calemero en Benno van Leeuwen (Forensic Services Caribbean en Robbert Kouprie (Fox-it). Onder toeziend oog van de Commissie van Toezicht VDC (SOAB directeur Geomaly Martis, Eduardo Dito Vlieg en Hans de Boer). Volgens de toenmalige BZK minister Liesbeth Spies vond e.e.a. echter plaats zonder toestemming van de AIVD en MIVD.

Lees meer op:

22 Reacties op “PB | Geschorst hoofd veiligheidsdienst keert niet meer terug bij VDC

 1. Lees het dossier volledig voor je je mening geeft.

  Psychopaat Michael Romer zat zo diep in de reet van mafioos Schotte dat hij er bijna via diens slokdarm weer uit kwam.

 2. Jongens …

  Dat Romer een buitenechtelijke relate had met Mw Statie blijkt te kloppen. De rest blijkt echter NIET te kloppen.

  Ergo, aangezien het hebben van een buitenechtelijke relatie niet strafbaar is en geen rechtmatige grond voor een schorsing is, is hij, met andere woorden, onterecht op non-actief gezet, en MOET de overheid hem een functie met min of meer dezelfde pay grade geven. Of het wordt een schadevergoeding die de overheid (lees belastingbetaler) niet kan betalen.

  Dat Romer een persoonlijkheidsstoornis of probleem heeft kan overiges wel kloppen. Ik heb van genoeg niet knipselkrant bronnen vernomen dat hij geen people skills heeft.

  Daarentegen klopt het ook NIET dat Romer is benoemd door Schotte. Check de tijdlijn. Hij zat er voor 10-10-10.

  Als jullie willen trollen moeten jullie je feiten wel op orde hebben. Het feit dat jullie alles klakkeloos geloven van een politiek gekleurde (ben geen fan van MFK, maar kom op … knipselkrant?) roddelwebsite die opinies als feiten probeert te verkopen getuigt aan een gebrek aan vermogen tot kritisch denken.

 3. Maar wel met een baangarantie bij de overheid tegen zijn huidige salaris. Niemand wil met de psycho Michael Romer werken, dus dat betekent tot pensioen thuis zitten en een megasalaris opstrijken.

  Met dank aan de lolo van Soto, Pik Pisas.

  Delvira Statie kan het verder ook vergeten met haar bezoedelde reputatie. Ze heeft het geluk dat directeur Kenma haar bij het MOT de hand boven het hoofd houdt, dus daar zal zij tot haar pensioen kunnen en moeten blijven zitten.

 4. Terecht dat hij niet terugkeert.
  (Raar hè Enri)

 5. Se swa die trolletjes, Curaçao Independiente, Drechi pe, Eric Lapdance, La Stiwz, Mano, Peter P en andere saboteurs van deze forum.

  https://www.knipselkrant-curacao.com/dossiers/dossier-veiliheids-dienst-curacao-vdc/

 6. Er is een aantal opvallend afwezige figuren, wat ontbreekt bij deze MFK kritische discussie. Nietwaar Drecki?

 7. Elvira was waarnemend hoofd van het MOT?

  Voor Romer was ze een innemend hoofd!

 8. Elk nadeel hep sijn voordeel, als je met die enge glibberige gladjanus Michael Romer het bed induikt heb je in ieder geval geen glijmiddel meer nodig.

  Niet dan, Elvira Statie?

 9. Juist omdat Alex een mietje is zocht ze naar wat ze dacht een tegenpool van hem te zijn.

 10. De ratvocaat van psychopaat Romer is ene Braam.

  Ongetwijfeld familie van de veroordeelde pedofiele zeteldief Eduard Braam.

  Talking about running in the family.

  En wat een waardeloze smaak heeft die del van het MOT om met gladjanus Romer het bed in te duiken. Waarschijnlijk houdt ze van engerds, want haar ex, de partijleider van Pais – Alex Rosaria, was ook al zo’n eng mietje.

 11. MFK: de zogenaamde partij voor het volk.
  maar zorgt heel goed voor zijn maffia personeel.
  hoe heeft NL het ooit kunnen accepteren dat deze mafioos het hoofd was van de VDC?
  nu krijgt hij als bonus een vette uitkering levenslang?
  ik hoop dat de nieuwe regering hier heel snel een eind aan weet te maken.
  dit kan je niet verkopen aan het volk..

 12. Ik hoop dat de nieuwe regering de regeling die de huidige mafia regering Michael Romer heeft aangeboden snel terug draait.

  Romer hoort op de gesloten afdeling van de Caprileskliniek thuis, en moet het verboden worden ooit nog een overheidsfunctie te bekleden.

  En mevrouw Kenma, hoofd van het MOT, legt u ons hier eens uit hoe het mogelijk is dat Elvira Rosalia Statia nog steeds in dienst is van het MOT nadat ze met volle bewustzijn met Michael Romer, een stroman van Schotte met tientallen MOT meldingen, een sexuele relatie is begonnen?

  Bent u eigenlijk nog wel te handhaven, mevrouw Kenma?

 13. Henk stel je hebt 1000 promille gelijk, als hij dit alles niet naar voren had gebracht. Wie had het wel gedaan of gedurfd?

  We weten allemaal ze hadden on opgelicht voor honderden miljoenen maar iedereen keek de andere kant op. Ze zeggen dat FARC onze gegevens in handen hebben.

  Hebben ook Hamas, Hezbollah en andere terroristen onze gegevens in handen?

 14. Romer een man met status? Welke status? Geestelijk gestoord en een kontenlikker van Schotte ja, werkelijk een status om trots op te zijn!

  Del-vira is een mooie vrouw, maar heeft de reputatie met iedereen het bed in te duiken. Maar als je met de enge creep Romer gaat rampetampen dan spoor je echt niet.

  Snap niet dat ze op de payroll van het MOT gehandhaafd wordt, nadat ze met kennis van alle MOT meldingen van Schotte met diens marionet Romer heeft liggen krikken. Ik ga ervan uit dat het Romer ook om kennis van die meldingen te doen was omdat Schotte nog wat rekeningetjes wilden vereffenen.

  Ik zou als bedrijf weigeren nog MOT meldingen te doen zolang deze niet door enige integriteit gehinderde dame nog bij het MOT zit.

 15. Henk denkt jij dat zelf? Dat Römer een man met status een ouwe lelijke geschiede vrouw gaat bedreigen met een pistool?

  Die man kan kiezen uit alle leuke en mooie vrouwen op Curaçao.

 16. Wanneer is het sprekende mantelpak Stella van Rijn eindelijk aan de beurt om eruit gegooid te worden?

  Net als Romer werd zij ook benoemd door Schotte op grond van de competentie om een meter in zijn kont te kunnen kruipen.

 17. Lionfish

  De hele roversbende bij elkaar op 1 foto, uniek ! Binnenkort nog een keer, maar dan met boevenpakken aan.

 18. ‘Het hoofd van de VDC zou een affaire hebben gehad met de vrouw van de onlangs opgestapte PAIS-leider Alex Rosaria, Elvira Rosaria-Statie. Zij was waarnemend hoofd van het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties tot mei 2015. Toen Rosaria-Statie de affaire wilde beëindigen, zou Römer haar met een vuurwapen hebben bedreigd. Daarop is zij naar de politie gegaan en heeft daar haar verhaal gedaan. Uiteindelijk heeft zij uit angst geen aangifte durven doen en is naar het buitenland gevlucht.’

  En deze malloot gaat nu thuis met behoud van salaris wachten op een passende functie die er nooit komt, want niemand wil nog werken met de psychopaat Michael Romer.

  Well done, Pik Pisas, lolo van Soto! Dit gaat de belastingbetaler miljoenen kosten, een veelvoud van de kosten van het snoepreisje van de door jou op de vingers getikte Sisi Girigorie!

 19. Mooie foto trouwens:
  de criminelen Wilsoe, Schotte, Jamaloodin en Rosier (verdacht van illegale bouw in Bottelier) en natuurlijk Schottes sloerie alias Gerrits geisha alias het sprekende mantelpak Stella van Rijn.

 20. Als ik het goed lees blijft de geestelijk gestoorde Romer dus gewoon op de payroll, oftewel thuis zitten wachten op een geschikte functie bij de overheid die nooit komt met behoud van salaris.

  Schandalige ‘oplossing’.

  Net zo’n schande als dat de botergeile Delvira Statia nog steeds gehandhaafd wordt bij het MOT. Alle begrip voor organisaties die MOT meldingen weigeren te doen zolang dit lek daar nog zit.

 21. Wat lees ik : ………en over het kopiëren en wegnemen van VDC en diverse derden veiligheids- en inlichtingendiensten-data.

  Hoe had dit kunnen gebeuren ? Dus Schotte, Wilsoe etc hebben alle data van de veiligheidsdienst ?

 22. De aanstaande regering heeft kennelijk beseft dat het ontslaan van MFK supporter Römer beter vóór, dan ná haar aantreden kon gebeuren.
  Aldus geschiedde. Het laatste kunstje van Pisas, kan die stropdas ook weer de kast in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *