PB | Kerstwens 2018 van minister-president Rhuggenaath

Minister-president Eugene Rhuggenaath wenst een ieder namens de overheid een zalig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar

Sta mij toe om u het allerbeste te wensen voor de kerstdagen en jaarwisseling. De feestdagen zijn aangebroken; een periode waarin wij overal op het eiland, op de werkvloer en thuis met lichtjes versieren zodat wij op die manier ons leven met hoop voor de toekomst vullen. We delen positivisme uit en genieten van elkaar, terwijl we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar wat nog komen gaat.

Wat met zaait zal men ook oogsten. Samen maken wij onze maatschappij. Dus de taak aan ons allemaal nu om op een integere manier en met toewijding te werken aan de toekomst die we willen creëren, met de wil om sámen als gemeenschap vooruit te komen.

Mijn wens is dat eenieder zal genieten van deze vreedzame periode en dat dit ook mag weerspiegelen als we elkaar tegenkomen. Laten wij dit bewust doen met onze familie, vrienden en collega’s. Want om samen (#huntu) te zijn met onze geliefden en het mooie met elkaar te delen, dát is het belangrijkste wat er is.

Namens de regering van Curaçao, wens ik u allen een gelukkig kerstfeest en een voorspoedig 2019.

Met vreugdevolle groet,

Eugene Rhuggenaath

Bron: Persbericht

8 Reacties op “PB | Kerstwens 2018 van minister-president Rhuggenaath

 1. Abraham Mossel

  Wat Had Plasje de troll van de MFK/KFO O zo graag op zon’ soort zelfde foto willen staan samen met zijn criminelen vrienden, Gerrit de Raaf, Carolo, Robby Dos Santos, Boersema, Monky M, Fraudelyne Wiels, 1e klas Rat Cova, gouden rolex varkens zwijnt Amparo, en niet te vergeten de mee loper Pisas PIK mfk vazal,

 2. Heb altijd gedacht dat wij 8 ministers hebben (8 teveel) maar ik zie nu 9 op de foto. De man in het midden lijkt op de andere Martina, wellicht is dit een signaal voor de luie Koeiman op zijn rug in de gaten te houden. Het lijkt alsof de Martina’s, niet kunnen wachten om de slapjanus Koeiman opzij te schuiven.En ja, als dit kabinet serieus is met hun wensen voor een goed jaar, treden ze nu gelijk af.

 3. Abraham Mossel

  Het zelfde u allen ook toegewenst en speciaal aan ex MP Gerrit de Raaf “2010-2012” die nu kerst feest in het gevang mag vieren omdat hij het zo goed heeft gedaan.

 4. Sta mij toe beste min.pres. om u te wijzen op het feit, dat de bevolking geen enkel verschil ziet met uw kabinet en de vorige. Sta mij toe u te wijzen op al uw beloftes die u niet nagekomen bent. Sta mij toe u te zeggen dat u onverschilligheid zaait. Dat bent u nu aan het oogsten. U bent niet onderscheidend, u bent een andere kant van DEZELFDE munt. Als u dit niet begrijpt, bent u niet premier waardig.

 5. Wat met zaait zal men ook oogsten. Samen maken wij onze maatschappij.

  Leg dan uit waarom er zoveel snoepreisjes zijn?
  Dat PIN figuren leuke baantjes krijgen en niets doen
  Er veel losers in de overheid zitten

 6. Freedomwriter

  Inderdaad @ Henk. Mooie woorden allemaal, maar weining actie. Mooie woorden zullen de economie en al haar problemen niet herstellen Ben zeer teleurgesteld in deze hele kabinet. Het wordt tijd dat we provincie worden en Europeese bestuurders krijgen, paso “Nos mes NO por”.

 7. Mijn kerstwens is dat de regering Ruggenaath eens gaat doen wat ze beloofd hebben.

  Alle MFK benoemingen, immers gedaan door een corrupte ministerpresident (voor 3 jaar opgesloten in Bon Futuro), terugdraaien, om te beginnen met die van Stella van Rijn.

  Geen dansleraar en 6 andere onbenullen op verkeersgebied naar een peperdure verkeersbeurs in Europa sturen en AlcaLM Walle een reisverbod opleggen.

  Een einde maken aan het spenderen van tonnen aan Alvin Daal die de belastingbetaler al miljoenen heeft gekost.

  Een einde maken aan de benoeming van vriendjes en vriendinnetjes, van Mike Willem tot Vanessa Gijsbertha en de hele familie van Jesus Leito.

 8. De Rechtsstaat

  Wel PM, ik wens u en het team ook het allerbeste voor de feestdagen.

  Voor 2019 moet u het wel beter doen, desnoods helpen wij u wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *