PB | MRT ontkent berichtgeving salaris en media zonder hoor en wederhoor

Ministeriële Regisseur en Toezichthouder (MRT) Stanley Betrian ontkent de in de Vigilante en alle andere media verschenen publicaties inzake zijn salaris en voorwaarden en hekelt journalistiek zonder hoor en wederhoor | Chronicle

WILLEMSTAD – Het is de zoveelste keer dat de pers alsook individuen op social media incorrecte informatie verstrekken over zowel de functie van de Ministeriële Regisseur en Toezichthouder (MRT) en hetgeen hij zogenaamd als salaris zou verdienen, wat niet met de realiteit strookt.

Alhoewel dit op verschillende momenten en bij verschillende media is uitgelegd, blijft de onjuiste informatie haar eigen leven leiden. De MRT heeft via persberichten en presentaties herhaaldelijk uitgelegd hoe het hele HNO-projekt in elkaar steekt en dat onder andere de informatie omtrent het salaris van de MRT flagrante leugens betreft.

Vanochtend is wederom een artikel in de krant Vigilante verschenen dat niet strookt met de waarheid. Bovendien heeft deze ochtendkrant dit gepubliceerd zonder te verifiëren noch heeft de Vigilante het basisprincipe van de journalistiek van “Hoor en Wederhoor” toegepast.

Aangezien deze informatie niet klopt, zal de Vigilante op geen enkele manier kunnen bewijzen dat hetgeen zij heeft gepubliceerd juist is.

Bron: Persbericht Stanley Betrian komo MRT

13 Reacties op “PB | MRT ontkent berichtgeving salaris en media zonder hoor en wederhoor

 1. Meneer Betrian, laat uw salarisstrip zien en toon een bankafschrift met de storting. Wring je niet in allerlei bochten met presentaties dit en persbericht zo. Want iedereen weet dat de verdiensten geen minimum loon is.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  Huilie huilie doen werkt niet bij CP…..

 3. Curacao revisited

  Commentpolis doe uw werk.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  Whuahauahauahaaaaaaaa………… Zo zie je maar weer!!! 🙂 🙂 🙂

 5. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 6. Uncle Tom.
  Verrader.
  Traicionero.
  Traitor.
  Traidore.
  Traidor.

  Traicion a la patria.

  Firma pa,
  Ernesto Guevarra

 7. Nou is de Vigilante niet echt mijn krant, naar toch hebben ze het vaak bij het rechte eind! En waar rook is is vuur. Misschien kunnen de salarisgegevens van mr HNO, Martina ook de Revu passeren?

 8. Betrian, ook wel bekend als ‘de man met honing aan zijn kont’. Eerlijk gezegd had ik gehoopt dat als dit soort dood en diep begraven is dat wij een nieuwe generatie hebben waar wij op kunnen bouwen. Een generatie die vrij de zonde van hebzucht en zelfverrijking is.

 9. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 10. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 11. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 12. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 13. Curacao revisited

  als Vigilante het onjuist heeft, is het toch gewoon een kwestie van de salaris strookjes en contracten online te plaatsen? Maar nee dat kan natuurlijk niet omdat het privacy gevoelige informatie betreft.
  Betrian volgt de trend van Ys, en vele andere YDK geldwolven die zich op kosten van de gemeenschap verrijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *