PB | Pagara Party XXL in Pietermaai District

De festiviteiten beginnen om 12.00 uur. Rond 15.00 uur wordt de 15 miljoen klapper van zo’n 1,5 kilometer lang afgestoken bij Scuba Lodge | © Berber van Beek

Traditiegetrouw wordt op 31 december (dit jaar op maandag) het jaar afgesloten met de Pagara Party XXL in Pietermaai District. De wijk heeft opnieuw de handen ineengeslagen om er een groot feest van te maken, met zoals gebruikelijk de grootste en langste Pagara van het eiland van Scuba Lodge tot Café de Tijd en festiviteiten die tot in de late uren doorgaan.

De festiviteiten in de wijk beginnen om 12.00 uur. Rond de klok van 15.00 uur wordt de 15 miljoen klapper van zo’n 1,5 kilometer lang afgestoken bij Scuba Lodge. De Pagara vervolgt zijn weg door de Pietermaaiweg naar Café de Tijd.

De horecagelegenheden langs de route verzorgen op eigen initiatief entertainment, live muziek, eten en drinken. Waarvan sommigen tot in de late uren doorgaan met hun festiviteiten. Bij Café de Tijd is er zoals ieder jaar groot feest met Wakkere Joris, DJ David Gitaar en DJ Sento! Scuba Lodge viert het einde van het jaar vanaf 13.00 uur met DJ Double D. Bij Café Old Dutch kun je de hele dag tot in de late uurtjes terecht voor uiteraard veel gezelligheid, vanaf 15.00 uur is er live muziek van Roadhouse! Mundo Bizarro is natuurlijk ook aanwezig en heeft optredens van Happy Peanuts, Plane en Charming Basterds, en om 19.00 uur de viering van de Nederlandse jaarwisseling.

De festiviteiten beginnen om 12.00 uur. Rond 15.00 uur wordt de 15 miljoen klapper van zo’n 1,5 kilometer lang afgestoken bij Scuba Lodge | © Berber van Beek

In verband met de voorbereidingen van de Pagara Party XXL wordt de Pietermaaiweg op 31 december vanaf 12:00 PM afgesloten. De organisatie verwacht een groot aantal bezoekers in Pietermaai District, daarom zullen er ook extra veiligheidsmaatregelen worden getroffen en extra voorzieningen worden geplaatst, zoals openbare toiletten.

Bron: Evenementebureau Evento/Pietermaai District

4 Reacties op “PB | Pagara Party XXL in Pietermaai District

  1. Zelfs lezen is een probleem voor veel mensen. Er staat niet dat het 15 miljoen kost!!!!!! Het is een 15 miljoen klapper. ZUCHT.. dit begint vermoeiend te worden. Wat een niveau.

  2. Robby Maynard

    Met 15 miljoen kan je veel doen voor een paar armen mensen op het eiland

  3. Dit initiatief wordt privaat gefinancieerd. Er valt ff niets te stelen door corrupte politici. Problemen worden gecreeerd en in stand gehouden door corrupte politici en ambtenaren.
    Ericlapas, Een probleem benoemen oke, maar de oplossing ligt niet bij de mensen die dit festijn organiseren. Iedere bevolking krijgt de regering (“leiderschap”) die het verdient…… en dit leiderschap is (understatement), niet al te best.

  4. “15 miljoen klapper van zo’n 1,5 kilometer lang afgestoken”. Dit is letterlijk geld in brand steken. Je zou in dit land wonen en niets te vreten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *