PB | Persbericht verdedigingsteam Gerrit Schotte inzake Maximus

MFK persbericht: Schotte geen Maximus verdachte

Het verdedigingsteam van dhr. Gerrit Schotte laat hierbij naar aanleiding van berichtgeving heden in de “Amigoe” omtrent een verhoor van dhr Schotte het volgende weten.

1 .Dhr Gerrit Schotte is hedenochtend door het RST enkele uren gehoord. Hij is alleen als getuige gehoord in een lopend onderzoek op Curacao. Dhr Schotte heeft hieraan zijn volledige medewerking gegeven.

2. Het RST heeft naar dhr Schotte en zijn advocaten GJ Knoops en Mw L. Da Costa Gomez, die bij dit verhoor aanwezig waren, bevestigd dat dhr Schotte enkel als getuige is gehoord en niet als verdachte. Dit naar aanleiding van een verklaring waarin de naam van dhr Gerrit Schotte is genoemd en welke verklaring volgens Gerrit Schotte aantoonbaar onjuist is.

3. Er is geen enkele aanwijzing dat dhr Schotte in dit onderzoek verdachte zou kunnen zijn.

Willemstad 6 Februari 2019

Advocaten,
Geert-jan Alexander Knoops
Carry Knoops – Hamburger
Lizaima Da Costa Gomez

Bron: Persbericht MFK Instagram

Naschrift KKC:

Amigoe | Schotte gehaald voor verhoor

6 februari 2019, pagina 1
WILLEMSTAD — De gedetineerde Gerrit Schotte, die een celstraf van drie jaar uitzit voor onder meer ambtelijke corruptie, is vandaag voor enkele uren uit de gevangenis gehaald door de autoriteiten en meegenomen voor verhoor. Dat bevestigt directeur Urny Fluran desgevraagd. Zijn advocaten uit Nederland, Geert.-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger zijn op het eiland, maar waren niet bereikbaar voor commentaar. Het is onbekend in welke zaak Schotte moest verklaren. Hij gaf eerder zelf aan dat hij als getuige werd opgeroepen in de moordzaak Maximus.

Schotte gehaald voor verhoor (Amigoe voorpagina 6 februari 2019)

Geert-jan Alexander Knoops
Carry Knoops – Hamburger
Lizaima Da Costa Gomez

 

6 Reacties op “PB | Persbericht verdedigingsteam Gerrit Schotte inzake Maximus

 1. Trots op Curacao

  Heeft GS nu eindelijk zijn zeepjes al?

 2. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf is wel degelijk verhoord als verdachte in de recht en moord zaak Babel, je zal zien dat Gerrit de Raaf in deze zaak nog velen jaren gevangenis straf plusminus 26 jaar incl TBS op zijn boterham boordje krijgt op gediend en dat alles voor gratis en voor niks, ik durf hier honderd duizend $$$ om te verwedden .

 3. Beste @Brian, het ligt niet zo simpel, Kade Wilsoe wist precies waar Wiels op elk moment van de dag zat en behalve dat, Ivar Asjes, broer en zus Wiels hadden ook belang bij.

 4. @piet, PS heeft sinds dag 1 beweerd dat GS erachter zit. Tot ineens Mac Cijntje en Cordoba zich lieten omkopen en gingen samenwerken met GS. Toen was het ineens Nederland.

  We moeten het inderdaad zoeken in de hoek van GS, Jamaaloodin en Robbie dos Santos

 5. Schotte is de enige Die de moord op zijn geweten heeft, hij was de grootste belanghebber in deze zaak, omdat Helmin heel veel van hem wist.
  Schotte heeft er alles aan gedaan om hem het zwijgen op te leggen, net zoals hij in alle zaken probeert om tot het uiterste te gaan om onder zijn straf uit te komen.

 6. Als Schotte eens NIET verdachte is in een zaak, is dat inderdaad groot nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *