PB | Raad van Ministers bij Gouverneur op bezoek

Mevr. Balentin, Begina, Girigorie, Camelia-Römer, Konket, Jesus-Leito,, Gouverneur George-Wout, Koeiman, Alcala-Wallé, Rhuggenaath, en Gijsbertha.

Willemstad – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

De werklunch biedt een gelegenheid om gezamenlijk met elkaar van gedachten te wisselen over een scala aan onderwerpen die het land raken, naast de individuele gesprekken die de Gouverneur maandelijks met de verschillende ministers voert. De werklunch vond plaats op 13 maart.

Op de foto van links naar rechts: Mevr. Balentin, minister Begina, minister Girigorie, minister Camelia-Römer, minister Konket, minister Jesus-Leito, Gouverneur George-Wout, minister Koeiman, minister Alcala-Wallé, minister-president Rhuggenaath, en minister Gijsbertha.

Bron: Persbericht Ministerie van Algemene Zaken

2 Reacties op “PB | Raad van Ministers bij Gouverneur op bezoek

  1. Kunnen wij aannemen dat Begina, elke 4 maanden, 8000km reist voor een lunch met de gouverneur? Jesus e hende nan ei ta abusador.

  2. “Elke vier maanden nodigt de Gouverneur, de Raad van Ministers uit voor een werklunch”, en dat van ons belastinggeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *