PB | Transitie ex-KMPG naar EY voltooid

De vijf equity-partners blijven aan om alle KPMG-entiteiten te ontmantelen. Het betreft ex KPMG voorzitters (en oud partners) Raymond Begina en Lindomar Scoop en ex-KPMG partners Patrick Newton, en Sanjay Agarwal en Henk de Zeeuw.

Willemstad – Een groot deel van het personeel en van de klanten van zowel Accountants als Advisory Services van KDC Interim (voorheen KPMG Dutch Caribbean) is per 1 maart overgegaan naar EY Caribbean.

Dit geldt ook voor een deel van de interne staf van KDC Interim. Hiermee is de transitie van ex-KPMG DC naar EY Caribbean conform planning geheel voltooid. Zoals eerder bekendgemaakt gaan de ‘equity-partners’ van KDC Interim voorlopig niet over naar EY Caribbean.

De vijf equity-partners blijven aan om alle KPMG-entiteiten op een ordelijke wijze te ontmantelen.

Een bekende oud-advocaat, Rob Blaauw, behartigt de afwikkeling in opdracht van KDC Interim bij het overleg met crediteuren en debiteuren.

Bron: Persbericht KDC Interim

Een Reactie op “PB | Transitie ex-KMPG naar EY voltooid

  1. Rob ‘Polar’ Blaauw doet de afwikkeling? Hopelijk voor ons weggebruikers rijdt hij niet zelf en haalt Lindomar Scoop hem op in zijn auto ter waarde van 7 jaarsalarissen van Tilly Pikerie.

    Ik heb begrepen dat EY de in KPMG achtergebleven partners niet lust. Maar dat kun je natuurlijk niet hardop zeggen. Net zoals PWC Curacao niet hardop kon zeggen dat ze er door PWC USA uitgegooid zijn vanwege de puinhoop die ze ervan gemaakt hadden (en dus zei PWC Curacao dat ze zelf uit PWC gestapt zijn).

    Accountancy op Curacao blijft een tragikomedie. Of niet, Anthony Cijntje, Henri Jourdain. Gianni Schob en ‘me too’ Patrick Aberson?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *