PB | XXL Pagara party in Pietermaai

XXL Pagara party in Pietermaai | Foto Pietermaai District

XXL Pagara party in Pietermaai | Foto Pietermaai District

Willemstad – Pietermaai District organiseert op oudejaarsdag de langste pagara van het eiland. Het programma breidt zich dit jaar voor het eerst uit naar de avonduren.

De XXL Pagara Party in Pietermaai begint om 12.00 uur ’s middags en sommige horecagelegenheden gaan door tot in de avonduren. Vanaf 14.00 uur wordt de maar liefst 2 kilometer lange pagara uitgerold van St. Tropez Ocean Club tot Café de Tijd. Tussen 15.00 en 16.00 uur wordt de pagara afgestoken.

Langs de route zijn genoeg plekken om naar het vuurwerk te kijken en ook de horecagelegenheden langs de route zijn geopend: St. Tropez Ocean Club, Scuba Lodge, Rock Beach, Bluebird Café, Mundo Bizarro, eetcafé Old Dutch en Café De Tijd. De jaarlijkse XXL Pagara Party op oudejaarsdag is een initiatief van alle ondernemers en betrokkenen in Pietermaai District.

Het buurtfeest is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste evenementen op Curaçao. Rock Beach heeft bijvoorbeeld live muziek met de band Sleeves en restaurant Kome geeft vanaf 17.00 uur een groot feest aan de voorkant van het restaurant aan het Johan van Walbeeckplein met DJ Paco en DJ Seven.

Om 19.00 uur wordt hier het Nederlandse nieuwe jaar feestelijk ingeluid. Om ook de veiligheid van de bezoekers in acht te nemen werkt Pietermaai District nauw samen met diverse overheidsinstellingen zoals de politie en het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) om diverse wegen af te zetten.

Bezoekers kunnen parkeren in de straten van Punda, Pietermaai of op de parkeerplaats bij het Waaigat.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *