PBC | 11e verkeersdode bij eenzijdig ongeluk

41-jarige Ulises Ramses Hortega 11e verkeersdode dit jaar | Foto Strealuz

41-jarige Ulises Ramses Hortega 11e verkeersdode dit jaar | Foto Strealuz

WILLEMSTAD – De 41-jarige Ulises Ramses Hortega is in de nacht van vrijdag op zaterdag in het verkeer om het leven gekomen. Omstreeks 2 uur ‘s nachts kwam er een melding binnen bij de politie dat er een ernstig ongeluk was gebeurd in Rio Magdalena op Bandábou.

De personenauto waarin Ulises reed is vermoedelijk door te hoge snelheid van de weg geraakt en tegen een lantaarnpaal gebotst. Met de hulp van de brandweer is het lichaam van de man uit de auto gehaald. Hoewel de broeders van de ambulancedienst snel ter plaatse waren, konden ze zijn leven niet meer redden. De politiearts heeft ter plekke de dood van Hortega geconstateerd. Hij is de elfde verkeersdode van dit jaar.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | 11e verkeersdode bij eenzijdig ongeluk

  1. Het ergste zijn nog de onnozele zielen die voor een wegpiraat als deze bloemen neerleggen op de plaats van zijn wangedrag dat te omschrijven is als een moordaanslag.

  2. Wat zit er eigenlijk allemaal in die kofferbak ???

  3. Beseffen wegpiraten niet dat ze het leven van onschuldigen in gevaar brengen?

    Je vrouw of dochter zal daar maar gelopen hebben.

    Voor deze wegpiraat geldt eigen schuld, dikke bult maar je moet er toch niet aan denken dat hij onschuldigen de dood mee in sleept met zijn idiote weggedrag.

  4. Joep Meloen

    Waarom denken zovelen dat ze formule 1 coureur zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *