PBC | 70 bedrijven willen wel gasterminal bouwen

Ruim zeventig bedrijven hebben interesse in Bullenbaai | Persbureau Curacao

Ruim zeventig bedrijven hebben interesse in Bullenbaai | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Ruim 70 bedrijven zouden interesse hebben om een gasterminal te bouwen voor de raffinaderij.

Dat zegt het Multidisciplinaire team dat investeerders zoekt voor een doorstart van de raffinaderij. In 2019 houdt de bestaande huurcontract van PdVSA op en moet de Isla gemoderniseerd. 44 bedrijven kwamen gisteren kijken op Bullenbaai, waar de gasterminal moet komen. Isla stookt nu nog op asfalt, dat bijzonder vervuilend is.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | 70 bedrijven willen wel gasterminal bouwen

  1. Lachen hoor. Die oude meuk van de Isla is helemaal op. Venezuela hoeft helemaal niets te doen, want als er geen nieuw contract komt in 2019, wordt het bestaande contract stilzwijgend verlengd met 10 jaar. Zonder upgrades en zonder modernisering gaat Curacao gewoon verder met het vergassen van zijn bevolking.
    Geklets over een gasterminal is voor de bühne. Auto’s rijden op gas en ook varen er al schepen op gas. Daar is geen raffinaderij bij nodig. Al die belangstellenden willen graag een hoog explosieve gasterminal in de Caraïbische regio. Staat helemaal los van Isla.
    De sprookjes van Wiels kunnen rustig worden bijgezet bij de uitgestrekte olievelden rond Curacao. Ik heb ze nog gemist bij deze verkiezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *