PBC | Acties dreigen weer bij Isla

Acties dreigen weer bij Isla | Foto Antilliaans Dagblad

Acties dreigen weer bij Isla | Foto Antilliaans Dagblad

WILLEMSTAD – De vakbond SGTK dreigt met acties op het terrein van de Isla en Bullenbaai. De bond vertegenwoordigt werknemers die via aannemersbedrijven bij de Isla werken.

Het gaat nog steeds om een nieuwe CAO en betere lonen. De bond heeft een actiecomité opgericht die de werknemers gaat adviseren welke actie gevoerd gaat worden en wanneer.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Acties dreigen weer bij Isla

  1. En ondertussen bouwt de Isla wel voor miljoenen een gigagebouw voor de vakbond.. hmm en geen geld voor de arme arbeiders.. iets stinkt!

  2. De lonen van het overgrootte gedeelte van het werkzame volk is al jaren bevroren op het ultieme minimum.
    Werknemers bij de ISLA weten al jaar en dag via stakingen hun gevraagde loonsverhogingen erdoor te drukken. Stakingen die notabene de gewone bevolking, waaronder dat overgrootte gedeelte op het minimum het meest treffen. Enige solidariteit, toch het ultieme motto van menige vakbond of politieke partij zoals MAN en PS is onder deze werknemers van de ISLA niet te vinden!! Overigens moet ik me hier corrigeren want deze wernemers zijn niet “direct” in dienst van de ISLA maar worden via “bedrijfjes” verhuurd aan de ISLA!!

    Hoe a- sociaal kan je zijn??

  3. Abraham Mossel

    Hallo Gerrit, Stella en Jancinta gaat goed he met het demoniseren, destabilliseren, sabateren en terroriseren hebben jullie de koffie en de broodtjes al klaar en in de vriezer gelegt, zodat jullie straks het de door MFK opgeruide zooite in jullie ( eigen gewin) opdracht te vrede kan stellen met een bakkie troost met broodje AAP.

  4. Laat ze lekker op een andere manier staken. Anders gewoon politie hard inzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *