PBC | Adriaens nieuwe directeur CTB

Maurice Adriaens nieuwe directeur CTB | Foto Persbureau Curacao

Maurice Adriaens nieuwe directeur CTB | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Maurice Adriaens komt weer terug naar Curaçao. De voormalige minister van Transport en Communicatie wordt directeur van het Curaçaose Toeristenbureau CTB.

Dat heeft al drie jaar een imterim-directeur na het gedwongen vertrek van Ghatim Kabbara. Adriaens verruilt Bonaire voor Curaçao. Daar was hij net aangesteld als directeur van het toeristenbureau.

Bron: Persbureau Curacao

12 Reacties op “PBC | Adriaens nieuwe directeur CTB

 1. Maurice Adriaens behoort tot de FOL mafia, waarvan er gelukkig 3 al tussen 6 plankjes liggen. De door en door corrupte Richard Salas (schoonvader van Gerrit Schotte: soort zoekt soort), Ben Komproe (minister van -jawel!: – JUSTITIE voor de FOL en veroordeeld voor fraude) en Nelson Monte, ook wel bekend als de godfather van de mafia op Curacao voordat Gerrit Schotte die titel overnam.

  De oer en oerdomme Anthony Godett, die nog niet eens zijn eigen naam kan schrijven, is er nog en deze crimineel zat ook al een jaar gevangen wegens grootschalige corruptie.

  En dan wordt nu de baantjeszieke Maurice Adriaens, lid van de criminele FOL bende, tot directeur van het CTB benoemd?!

  We worden elke dag meer een bananenrepubliek.

 2. Was er überhaupt wel een sollicitatieprocedure? Zo te zien worden de baantjes verdeelt onder een kleine groep elite? Geen wonder dat het verschil in rijkdom en inkomen zo erg is op het eiland. Blijkbaar komt men met de juiste diploma’s er ook niet op Curaçao.

 3. Ex-Min. Palm van PAIS heeft hem weggestuurd door zijn 5 jarig contract bij CAH niet te verlengen. Dezelfde Palm wou hem ook niet zien bij CTB ondanks dat hij als beste kandidaat naar voren kwam. Hij ging maar naar Bonaire. Nu neemt Min. Rhuggenaath van PAR hem aan als directeur. Hoe kan dit? Hoe onvoorspelbaar is de politiek? Moet de afwijzing van Palm los gezien worden van de lopende sollicitatieprocedure ? Dit is op z’n minst opvallend te noemen.

 4. Ongelooflijk dat iemand die lid was van de criminele FOL directeur van het CTB kan worden.

  Adriaans heeft bewezen geen greintje integriteit te hebben, maar toch komen dit sort ratten op Curacao steeds weer bovendrijven. Zie Fraudelyne Wiels, zie Stella van Rijn.

 5. Recycling trash?

 6. 350.000 dollar. Hoe staat het met de aflossing eigenlijk?

  https://www.knipselkrant-curacao.com/sxc-project-kost-curacao-niets/

 7. Misschien had hij toch niet de juiste papieren? Alleen Curaçao let daar niet op?
  Toerisme is heel wat anders dan rozen kweken. Er zijn genoeg Curacoenaars die wel HBO-toerisme diploma’s hebben. Maar om een of andere reden komen deze mensen niet aan de bak op Curaçao.

 8. Abraham Mossel

  Ook dit figuur is een meeloper en marionet van de MFK/REFORMA club onderleiding van de maffia figuren Gerrit de Raaf & co Caralo.

 9. Idioot, een maanden na zijn aanstelling op Bonaire. Nog idioter is dat hiermee een actief lid van de criminele FOL partij is aangesteld die geen enkele afstand heeft genomen van de corrupte Anthony Godett, Richard Salas, Ben Komproe en Nelson Monte in die partij.

  Echt een schande!

 10. Hij was toch verleden maand benoemd als Directeur van het Bonaire Toerisme Buro? Is hij daar alweer ontslagen?

 11. Joep Meloen

  Heeft Adriaens, behalve tomatenteler, nog andere kwalificaties op het gebied van toerisme ?

 12. Zorg maar eerst dat Curaçao het geleende of gegeven geld aan die raket terug krijgt. Weer zo iets. Geld uitgeven (lenen?) maar niet meer naar omkijken. Zo kunnen we doorgaan. Wat is ermee gedaan? Wanneer wordt het terug betaald? Zzzzz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *