PBC | Air Madagaskar verbaasd om vertrek Filiatreault

Air Madagaskar verbaasd om vertrek Filiatreault | Persbureau Curacao

Air Madagaskar verbaasd om vertrek Filiatreault | Persbureau Curacao

Gilles Filiatreault heeft het werk bij Air Madagaskar niet afgemaakt. De nieuwe baas bij Insel Air moest die airline daar van de ondergang redden, maar vond vooralsnog geen strategische partner om garanties te kunnen geven.

Wel ontsloeg hij bijna een derde van al het personeel en werd de maatschappij een staatsbedrijf. Een lokale krant zegt dat de nationale carrier nog steeds in de problemen zit.

Bron: Persbureau Curacao

6 Reacties op “PBC | Air Madagaskar verbaasd om vertrek Filiatreault

  1. Misschien wel Air Madagascar aangezien hij daar zo goed werk heeft verricht. Of zijn Eigen Val Air?

  2. Net of hij voor Insel wel een strategische partner kan vinden. Daar zeuren ze zelf al vele maanden over.

  3. Deze meneer zou zeker uitleg kunnen geven waarom hij ineens wegging bij Air Madagascar waar hij blijkbaar niet succesvol was. Voor ontslaan van mensen hebben we geen dure buitenlander nodig.

  4. Val Air Inc was an airline based in Quebec City Canada that was founded by Gilles Filiatreault. On December 9, 2003 the Canadian Transportation Agency issued a license for the carrier to operate domestic services with small aircraft. On February 24, 2004 the CTA suspended the airline’s operating license as the certificate of insurance on file with the Agency had been canceled.

  5. Krijg de indruk dat Gilles een luchtfietser en luchtkastelenbouwer is.

    In ieder geval in de lucht, en dat is meer dan we van de porkeria vliegtuigen van porkeria luchtvaartsschappij Insel geleid door porkeria managers Heerenveen en Lippinkhof kunnen zeggen.

  6. Het is duidelijk wat de top van Insel Air in gedachten had met het inhuren van Gilles Filiatreault. Binnenkort op Curaçao een additionele overheids n.v. erbij, wat geen aanbeveling is voor het vinden van een strategische partner. Gaat Curaçao de aandelen van Albert Kluyver kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *