PBC | Asjes om 17.00 uur naar de gouverneur

Ivar Asjes in betere tijden | Persbureau Curacao

Ivar Asjes in betere tijden | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Ivar Asjes gaat vanmiddag om 17.00 uur naar de gouverneur. Vermoedelijk om zijn ontslag aan te bieden als premier van Curaçao. Hij doet dit omdat zijn eigen partij het niet meer in hem zit zitten.

Die heeft hem een ultimatum gesteld van twee dagen.

Het kabinet is niet gevallen. Etienne van der Horst van partido Pais is vice-premier en moet de honneurs waarnemen, zolang Pueblo Soberano geen nieuwe premier aanwijst.

Reden voor het vertrek is niet bekend gemaakt. Maar algemeen is bekend dat Asjes zich niet laat sturen door de partij, waardoor er een vertrouwensbreuk is ontstaan.

Asjes is nog niet bij de Gouverneur geweest. Die is vanmiddag afwezig in verband met privé aangelegenheden.

Bron; Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Asjes om 17.00 uur naar de gouverneur

  1. Dus jij, Snuitje, weet precies wat de privé zaken van de gouverneur waren? Het ontslag van Asjes kan echt wel wachten. Er gaat niet dood van. En over boter gesproken, die is bij haar allang gesmolten. Zij heeft tenminste een ruggengraad. Zij durft haar stiefzoon ontslag aan te zeggen, terwijl anderen dat niet gedurfd hadden. Wie doet dat haar na?

  2. De gouverneur was afwezig wegens prive zaken? Wat een flauwe kul. Ik was er ook, maar daar aanwezig zijn is belangrijker dan landsbelang.
    Maar ja, iedereen heeft boter op z’n hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *