PBC | Auto in de fik bij benzinestation

Auto in de fik bij benzinestation

Auto in de fik bij benzinestation

WILLEMSTAD – Het was even schrikken voor de chauffeur en omstanders bij het nieuwe benzinestation van Pablo Frederik in Saliña. Daar vatte een auto vlam na het tanken.

Een oplettende omstander duwde de auto meteen weg de straat op. De brandweer wist de brand snel te blussen. De vrouw die haar auto in vlammen zag staan, moest door de schrik door ambulancepersoneel verzorgd worden.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Auto in de fik bij benzinestation

  1. Best m, indien je wat roept, moet je dat ook kunnen hard maken. Indien je geen harde bewijzen hebt dat dit bij de keuringslokaal gebeurt en of zelf hebt meegemaakt en dit aantoonbaar kan bewijzen, zijn het valse beschuldigingen die je uitroept. Hierdoor bestaat er een kans dat je hardwerkende eerlijke mensen onterecht schade aandoet.
    Ik raad je dan ook aan je te weerhouden van uitspraken die je niet kan aantonen. Echter indien je wel in het bezit ben van bewijzen en of dit aantoonbaar kan vastleggen, ben je net zo schuldig aan een dodelijk ongeluk, veroorzaakt door een in technisch slechte staat verkerende voertuig, als de eigenaar van het voertuig. Jij bent immers stilgebleven en niks ondernomen.

  2. Voor de verkeersveiligheid moet er een wet komen tegen het oinvoeren van total loss verklaarde wagens-tevens die met rechtshandig stuur-(behalve antieke wagens).
    Er rijden op Curacao ontzettend veel wagens rond die eigenlijk niet meer zouden moeten rondrijden-de keuringen zijn een lachertje -want deze mensen betalen gewoon wat extra voor de keuring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *