PBC | Banda’bou krijgt eigen politieke partij

Banda’bou

Banda’bou krijgt eigen politieke partij

TERA KORA – Banda’bou krijgt zijn eigen politieke partij. Althans, dat zegt een aantal activisten aan die kant van het eiland tegen de Èxtra.

Vorig jaar blokkeerden zij de weg uit protest tegen het gebrek aan aandacht die Banda’bou van de politiek en het bestuur krijgt. Van vervallen sportvelden tot geen bereik van TDS en telefoon: Banda’bou wordt achtergesteld, aldus de activisten.

Daar moet nu verandering in komen met een eigen partij – voorlopig zonder naam, die mee gaat doen aan de verkiezingen in september. Als alles gaat zoals het er nu naar uitziet, dingen 21 partijen dan mee naar de gunst van de kiezer.

Bron: Persbureau Curacao

6 Reacties op “PBC | Banda’bou krijgt eigen politieke partij

 1. Pas maar op de de grootgrondbezitters jullie zelf niet eruit gooien. 😉

 2. Verdere verdeeldheid onder de banner van regionalisme, tribalisme……..

 3. Dus, dat komt mooi uit hoeven we niet veel te onderhandelen. ees kijken als je allemaal braaf de OZB hebben betaald.

 4. Er is toch al een partij voor de mondi, de MFK?

 5. Banda Bow is grotendeels eigendom van grootgrondbezitters incl. Westpunt baai. Hoezo ”onafhankelijk?” 😉

 6. Banda bou onafhankelijk geen slecht idee, vanaf het begin van Grote Berg een streep trekken, zodat Bullen Baai ook erbij hoort.
  De boedelscheiding zal niet zo veel zijn, ze zullen veel geld krijgen van het land Curacao. Want veel geïnvesteerd heeft de regering nog niet op Banda Bou.
  De Stroomvoorziening is toch al zwak dus de 5 windmolen op Tera Kora en paar zonnepaneel farms hebben ze genoeg energie.
  Kijk na Singapore die is waarschijnlijk nog kleiner dan de oppervlakte dan van Banda Bou. Westpunt de hoofdstad, osmose water plant op St Martha Baai en het water probleem is ook opgelost.
  wie doet er mee, Libertad Banda Bou of te wel LBB Partido

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *