PBC | Baywatch is afgerond

Kustwachters onderbreken werk opnieuw

Baywatch is afgerond

WILLEMSTAD – Het onderzoek “Baywatch” naar drugshandel en witwaspraktijken bij de Kustwacht is afgerond. In deze zaak zijn er totaal zeven verdachten, waaronder drie kustwachters en een voormalige collega.

De eerste regiezitting is vrijdag. Daarmee zou ook de bewapening van Kustwachters buiten diensttijd kunnen starten. Maar justitieminister Navarro houdt dat besluit nog even aan.

Volgens het OM worden er nog meer Kustwachters verdacht van criminele banden. Of de vakbonden akkoord gaan met nog langer uitstel, is niet bekend.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Baywatch is afgerond

 1. voor wat betreft strafvervolging zijn we net het oude Rome.
  Als de beschuldigde , schuldig was dan stortte hij zich op zijn zwaard en de familieleden blijven behouden van hun kapitaal.

  las niet iets over iemand die leefde van de wind, in ons land staat veel wind en waarschijnlijk leven er hier veel van de wind

 2. nu wel even goed doorpakken he, met de pak ze wet.
  Misdaad mag niet lonen helemaal al niet bij personen die een eed hebben afgelegd.
  Dus graag het volgende,

  1. bewijslast omgekeerd maken,
  dus goederen bij de personen en familieleden vrienden etc in beslag nemen en die komen maar met bewijzen dat ze deze huizen, auto,s , sierraden etc met eerlijk geld hebben kunnen betalen.
  Omdat ze een eed of belofte hebben afgelegd voor het leven uitsluiten voor een baan bij de overheidsdienst. Namen uitwisselen met onze andere landen van het koninkrijk.
  omdat ze een voorbeeldfunctie hebben, mogen ze ook een voorbeeld straf hebben dus buiten de bovengenoemde straffen voor elke gesmokkelde kilo 1 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *