PBC | Bewoners Westpunt zijn het zat

http://qracao.com/index.php/nieuws-vandaag/15673-bewoners-westpunt-zijn-het-zat

Niet alleen richting criminelen, maar vooral richting de overheid

WILLEMSTAD – Bewoners van Westpunt zijn de criminaliteit zat. Ze hebben zich verenigd in de actiegroep ‘Ban Salba Westpunt’. Woensdag 2 maart organiseert de groep een openbare vergadering.

Daarmee wil men een gezamenlijke vuist maken. Niet alleen richting criminelen, maar vooral richting de overheid. Die doet volgens de bewoners niet veel om de problemen aan te pakken. Wie actief mee wil doen, is woensdag welkom om 7 uur ’s avonds in hotel Kura Hulanda op Westpunt.

De actiegroep is via de Faceboekpagina Saving Westpunt te bereiken.

Bron: Persbureau Curacao

 

3 Reacties op “PBC | Bewoners Westpunt zijn het zat

 1. wespenero

  En de kleinzoon en de kleindochter van Piet Hein, die zitten tegenwoordig heel braaf achtet hun pc in de kantoor van hun eigen bedrijf reacties te plaatsen op de internet. Dus dat hoef niet perse.

 2. Helemaal eens met Joep.

  Vrouwen laten zich bezwangeren in ruil voor een belkaart en hebben niet de kennis en de middelen om kinderen alleen op te voeden die vervolgens in de criminaliteit belanden.

  En is er al een vader in het gezin dan is deze crimineel en worden zijn zonen het ook. Zie de zoon van de veroordeelde Amerigo Thode (drugsdealer), zie de zoon van de meermalen veroordeelde Gerrit Schotte (van school getrapt wegens drugshandel op school).

 3. joep meloen

  Vwb criminaliteit zou men er goed aan doen om eens de hand in eigen boezem te steken. Het zijn de resultaten van een slechte opvoeding waar men nu last v heeft. Sociale controle is er niet men wijst liever naar de overheid.
  De overheid kan wel repressief optreden, maar de oorzaken wegnemen ligt toch echt aan de gemeenschap zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *