PBC | Borden Kaya Tene Kòrsou Limpi vernield

kaya-limpi-borden vernield

Borden Kaya Tene Kòrsou Limpi vernield

WILLEMSTAD – De demonstratieve signaleringsborden in de kaya Tene Kòrsou Limpi houden het niet lang uit. In korte tijd is een groot aantal van de door kinderen gemaakte aanwijzingsborden vernield.

Dat bericht initiatiefnemer Alex Roose. Op de weg tussen Veeris en Blauwbaai hebben kinderen van de St. Claraschool uit Jan Doret borden geplaatst met een oproep in alle talen van het eiland om Curaçao schoon te houden.

Maar een verkeersongeluk vernielde twee borden en even later namen dieven drie houten Aqualectrapalen mee. Zes kinderkunstwerken werden daarbij vernield.

Bron: Persbureau Curacao

6 Reacties op “PBC | Borden Kaya Tene Kòrsou Limpi vernield

 1. Nos ta super dushi hende mes! Triest.

 2. Abraham Mossel

  Held, je bent echt rijp voor Zon en schild te Amersfoort, meer woorden wil ik niet aan jou kwijt. beste vriend de politie agent etc etc etc etc etc ,. en leer eens lezen wat de achtergrond van een verhaal reactie betekent.

 3. stanley Held

  Beste Sander, begrijp ik. Ook jij moet een bijdrage leveren.

 4. dushi hende..

 5. stanley Held

  Mijn beste heer Mossel, blijkbaar tegenwoordig makamba? U zit vol frustraties. Ik zou vertrekken. Liever herfst winter en zomer. Ja toch? Een opbouwende kritiek van u is ver te zoeken. Vraag mij af wat uw bijdrage is? Ik meen dat u enige expertise heeft die u, voor uw kinderen en familie kan investeren. Zij hebben ook het recht om later rustig te kunnen leven. U ageert bewust tegen de samenleving waar u nu woont. Zint het u niet, vertrek dan. Of kunt u de druk niet meer aan? Huur een huis onder de bevolking . Leer
  de bevolking kennen. Spreek hun taal, noemen wij tegenwoordig integratie. Kan nooit zo zijn dat u het van mij eist in Nederland en dat u dat daar niet doet. Weet u is echt een V.O.C mentaliteit. Hoop dat u uw geschiedenis goed ken. Ik wel.

  De bevolking kennen, noemen wij tegenwoord
  hun kennen. Heb een vriend dat het heeft gedaan. Hij is een stuk verder

 6. Abraham Mossel

  Ja Ja dit zullen wel weer makamba figuren zijn geweest die jaloers zijn op ons duschi verrotte eiland, of niet dan Gerrit de Raaf & co Wilsoe parlemento Reforma ?????>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *