PBC | Brandstichting bij hoofdgebouw UTS

Her en der op het terrein en bij geparkeerde auto’s werden banden gevonden, doordrenkt in kerosine | Extra

Onbekenden hebben woensdagnacht brand proberen te stichten in het gebouw van UTS aan de Grebbelliniweg. De politie was snel ter plaatse, maar de vogels waren al gevlogen.

Her en der op het terrein en bij geparkeerde auto’s werden banden gevonden, doordrenkt in kerosine.

Ook de airco’s van het gebouw waren overgoten met kerosine. De zaak is in onderzoek. Of er verband is met de acties van de vakbonden wordt ook bekeken.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Brandstichting bij hoofdgebouw UTS

  1. @Joep, “economisch” en “grenzen” mag je van mij allebei schrappen.

  2. Volgens mij is er bewaking bij dit gebouw van UTS. De kans dat de politie dit oplost is nihil, de laatste jaren waren veel brandstichtingen die nooit opgelost zijn. Er komt nog bij dat je tegenwoordig ook niet weet aan welke kant de politie staat. De laatste tijd zijn steeds meer politie agenten die denken dat zij in hun mars hebben om politici te worden. Dat heb ik nooit begrepen, de meesten konden op school niet eens meekomen met de rest. Een baan als politie agent was voor hun het hoogst haalbare en nu denken zij dat ze een land kunnen besturen?

    Wat ik heb begrepen is, dat de ontslagen bij UTS gewoon doorgaan en ik weet niet of wij medelijden met deze werknemers moeten hebben. De meesten hebben hun baan bij UTS aan de politiek te danken en ze hebben de ontwikkelingen op mobiele telefonie kunnen volgen. Dat gecombineerd met een waardeloze directie hadden zij voorbereidt moeten zijn.

    Ik kan mij herinneren dat ongeveer 6 jaar geleden voor de kinderen van de medewerkers van UTS een vakantie kamp was georganiseerd. Zelf vond ik het een mooie gelegenheid om kinderen van bijstandsmoeders of werkeloze ouders mee te laten doen met deze kinderen van UTS medewerkers. Helaas moesten de medewerkers van UTS niets van hebben, kan je dat voorstellen? Onze kinderen samen met hongerige kinderen die niet eens fatsoenlijke kleding hebben?

  3. Als ze zo doorgaan hoeft UTS geen ontslag aanvraag meer in te dienen voor 280 man……………dan kan iedereen gewoon de straat op.

    Ik hoop echter dat men begrijpt dat dit soort acties grenzen aan economisch terrorisme en dat vereist toch wel een keiharde aanpak. Zou haast tijd worden om de hulp van Nederland in te schakelen bij het opsporen van deze terroristen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *