PBC | Brian Mariano mist finale 60 meter

Brian Mariano mist finale 60 meter

Brian Mariano mist finale 60 meter

PRAAG – Sprinter Brian Mariano heeft zich gisteren niet in de finale kunnen lopen van de 60 meter bij de EK indoor atletiek in Praag.

De Rotterdamse atleet uit Curaçao rende naar de vierde plaats in zijn reeks van de halve finales in 6,64. Zowel klassering als tijd was niet goed genoeg voor een plek in de eindstrijd. Mariano, houder van het Nederlands record met 6,60, liep voor de derde keer dit seizoen 6,64.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Brian Mariano mist finale 60 meter

 1. Beste Nanda, “Hoe kun je je land laten vertegenwoordigen door een veroordeeld drugssmokkelaar?!”
  Ons piratennest Curacao wordt toch grotendeels alleen maar vertegenwoordigd door criminele politici ? Wordt dan een volle “bak” en stil op straat…..:)

 2. Wat een voorbeeld voor onze jeugd. Gepakt worden met een kilo cocaine in een koffer met dubbele bodem, daarvoor tot een jaar cel veroordeeld worden en er vervolgens geen dag van de gevangenis in te hoeven gaan.

  Klassenjustitie!

  Ik ga een mail sturen naar de Nederlandse atletiekbond dat het onaanvaardbaar is een drugscrimineel het land te laten vertegenwoordigen bij international wedstrijden. Hoe kun je je land laten vertegenwoordigen door een veroordeeld drugssmokkelaar?!

 3. Hans Verschalk

  Hoe is het mogelijk dat deze drugscrimineel nog steeds vrij rondloopt terwijl hij in 2012 (!) al tot een jaar cel wegens smokkel van een kilo cocaine is veroordeeld?

  Geld de wet niet voor atleten?

  Geweldig voorbeeld ook voor potentiele drugssmokkelaars die als ze gepakt worden lachend naar de rechtszaak gaan. Brian Mariano niet zitten, ik niet zitten.

 4. ja, onbegrijpelijk dat deze persoon, wel veroordeeld wordt, maar niet hoeft te zitten…
  zo iemand mag toch geen voorbeeld zijn voor zijn leeftijdsgenoten.
  Hetzelfde geldt voor Churandy, die hand in hand loopt met Gerrit Schotte.
  hoe een slecht voorbeeld ben je dan voor de mensen van Curacao

 5. Alweer zo een prachtig rolmodel, drugs smokkelen, veroordeeld worden en vooralsnog niet je straf hoeven uit te zitten, er zijn er die snappen daar dus niets van. Geeft dit een goed voorbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *