PBC | Burgers doen massaal aangifte tegen interim-regering

De massale aangifte is een actie van verschillende advocatenkantoren | Persbureau Curacao

Bijna 800 burgers hebben aangifte gedaan tegen interim-minister Norberto Ribeiro, premier Gilmar ‘Pik’ Pisas en alle andere interim-ministers van de coalitie.

De massale aangifte is een actie van verschillende advocatenkantoren. Die vinden dat betrokken ministers een ambtsmisdrijf hebben gepleegd door de acties richting de Gouverneur en de Kiesraad om de voorbereidingen voor de verkiezingen van 28 april te staken.

Pisas zei gisteravond in een reactie blij te zijn met de aangifte. Het zou van hem een martelaar maken en dat zou goed van pas komen in de verkiezingscampagne.

Bron: Persbureau Curacao

Naschrift KKC

2017 03 30 – Aangifte Tegen Ministers Regering Pisas by Black Lion on Scribd

10 Reacties op “PBC | Burgers doen massaal aangifte tegen interim-regering

 1. Pik beste man geef je onbenullige onmacht toe, samen met de rest van de payasos.
  Ik ben voorstander van strafmaatregelen tegen de groep van 12.
  de Mosess’, Braamss’ en de anderen. Zij horen stuk voor stuk opgesloten te worden. Waarvan akte.

 2. Abraham Mossel

  @ sorry mensen en schrijvers van KKC dat ik op dit moment zo reageer op dit stelletje vuil wat zich de red-ding van het eiland noemt. wat hebben ze (hij S Sg de Raaf) bereikt, alleen haat en onrust, mensen word wakker, stem op wie je wilt, maar wel uit vrije wil, wie er wint maakt mij niet uit, als het maar eerlijk gaat. mijn stem advies, stem .

 3. Abraham Mossel

  Eigenlijk mag je PIK niks kwalijk nemen, maar aangezien hij het diploma bordenwasser heeft gehaald, mag je aannemen dat hij op een of andere manier een diploma heeft gekregen/ gehaald via vrienden, die hij nu niet meer heeft?_ game over zou ik zeggen, ga vanavond uit huilen op het brion/wilhelminaplijn ( namen die jij niet waard bent). Je bent zelf verrot te op het bot stakker in de mist.

 4. Abraham Mossel

  Niemand? ▬☻

 5. Abraham Mossel

  ☺☺☺☺ 10.0000$$$ +++++++ muziek in mijn oren

 6. Abraham Mossel

  ps: Jan, groetjes uit sex club Bacara laren nh van die duizende steenen opvreter. Ik zie je graag man, maar pas in gods naam op daar- je brand zomaar je vingers in de mondi?.

 7. Abraham Mossel

  Kun je na gaan hoe dom onze intrum MP is , sorry ” PIK” maar ik zou je alleen nog op 5 december 2017 willen bestellen om mijn klein kinder een plezier te doen, om tegen hun te zeggen, dat ik een minister premier op mijn Jacht de pippo de clonw een toneelstuk heb laten spelen samen met tuincabouter “flop Gerrit de Raaf” en peppie & kokkie, het geheel werd georcaseerd door Douwe Boersema. Ik denk dat Gert Jan Knoops eerdaags goed na gaat denken om wel verder te gaan met deze losers Francico Carollo en maffia vriend Gerrit de Raaf = maffia geld Jan?. Tip van de oude aannemer uit huizen_ doe het niet jonge, ik gooi er zo een half miljoen $$ rechtsgeld tegen aan om je te stoppen ! met deze hope-looze rechtzaak, geniet van de zon L☺☻

 8. Beste Hr. Pik,
  Ik hoop dat je martelaarschap over de volle periode mag doorbrengen in Corraalspecht gevangenis samen met je brothers in crime.
  De bevolking van Curacao zal opgelucht kunnen ademhalen “eindelijk verlost !”
  en kunnen we bouwen aan een goede toekomst voor allen die Curacao een goed hart toedragen.

 9. ach hij is een martelaar, dan zullen we een straat naar hem vernoemen..
  De Kaya Pik…wie wil daar wonen?

 10. Hahahaaaaaaa Pik get you’re own live. Wil jij een martelaar voor Schotte worden? Of voor een illegale doel?

  Er is op een legale manier een verkiezing uitgeschreven voor 28 april en als je niet mee eens bent waarom ga je niet naar de rechter. Daar kan je je recht halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *