PBC | CCAA: Fokkers Insel zijn veilig

CCAA: Fokkers Insel zijn veilig | Persbureau Curacao

CCAA: Fokkers Insel zijn veilig | Persbureau Curacao

De drie Fokker aircrafts waarmee Insel Air op dit moment vliegt zijn in goede en veilige staat. Dat meldt de Curaçaose luchtvaartautoriteit CCAA. De dienst reageert na ophef in de media over de vliegveiligheid van Insel Air toestellen.

Dagelijks inspecteren twee officials van CCAA elke binnenkomende en vertrekkende vlucht van de maatschappij. De vier MD-80 toestellen die wel aan de grond staan zouden inmiddels weer in orde zijn, maar de Arubaanse luchtvaartautoriteit heeft de toestellen nog steeds niet vrijgegeven.

Bron: Persbureau Curacao

8 Reacties op “PBC | CCAA: Fokkers Insel zijn veilig

 1. De PJ-KVM PJ-KVN PJ-KVO. Alle drie in de lucht vandaag. Vliegen op Aruba, Bonaire, Punto Fijo, Caracas, Barranquila, Port of Spain, Kingston, Point a Pietre. Ga regelmatig met ze naar Aruba, Bonaire of Caracas en moet er niet aan denken via Miami of Bogotá te moeten.

 2. Persbureau Curaçao. Als het over Fokkers gaat, zou je er dan ook niet een plaatje erbij doen, wat bij het onderschrift past. Of heb je geen idee waar het over gaat?

 3. Alsof er voorheen geen problemen waren.

 4. Wat een kansloze prutsers daar

 5. Ik vlieg, voorlopig, niet meer met Inselair naar waar naar toe ook. Vertrouw het helemaal niet meer, voel mij niet veilig in deze toestellen!

 6. caribbeancynic

  Alle andere vliegtuigen hebben geen onderhoud gehad maar deze 2 Fokkers wel. Natuurlijk. Ik heb er wel een veilig gevoel bij.

 7. de luchtvaart autoriteit heeft dus ook langdurig zitten slapen. Vraag me af wat de waarde nog is om een dergelijk pers bericht te publiceren. Welke toestellen zijn dat? Welk call sign? Op weke vluchten?

  Men doet maar wat hier. Lacht maar wat weg. Ronduit kansloos.

 8. De luchtvaartautoriteit heeft op zijn donder gehad, en moeten nu voor het oog van de wereld de zaak snel weer rechtzetten en van alles gaan verklaren dat het allemaal niet zo erg was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *