PBC | Chef beveiliging Staten van functie gehaald

Landelijke Beveiligingsdienst (LBD) hoofd geschorst

Hoofd Landelijke Beveiligingsdienst (LBD) Farley Girigori geschorst

Het tijdelijke chef van de beveiliging van de Staten is van zijn post gehaald. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Farley Girigori van de Landelijke Beveiligingsdienst, LBD zou tijdens de chaotische Statenvergadering van 4 januari de orders van de Statenvoorzitter niet hebben opgevolgd.

Het duurde voordat zijn agenten aanwezig waren en die kwamen ook nog eens niet meteen in actie, ondanks het verzoek daartoe van de Statenvoorzitter. De LBD is verantwoordelijk voor de veiligheid van ministers, orde en veiligheid bij de Staten, het Gerecht en Fort Amsterdam.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Chef beveiliging Staten van functie gehaald

 1. Dus voortaan niet alleen de ministers screenen, maar ook deze mensen.

 2. Zoal ik op 11 januari al zei: “Als de politie en de veiligheidsdienst in hun werk ook nog eens hun politieke voorkeur gaan laten meespelen dan kunnen we net zo goed wel inpakken als dat het geval zou zijn. De politie en de veiligheidsdienst zijn er om te “dienen”. En als dat niet uitkomt vanwege persoonlijke meningen of overtuigingen van personen binnen deze organisaties, dan moeten deze personen daar weg. Dingen gebeuren nooit zomaar op Curacao, er wordt hier overal teveel op de achtergrond ‘geknutseld’ om bepaalde zaken te beïnvloeden.”

  Meewerken aan de revolte in de Staten door ‘verknutselde’ vriendjes is wat hier dus speelde.

 3. schoon schip maken is een must.

 4. Joscelin.Trouwborst

  Maar al te waar. En er is meer, UTS, …

 5. Inderdaad, echt dezelfde MFK mafia face als Michel Romer.

  Misschien wat voor Elvira Rosalia?

 6. ik weet niet of het zo is, maar zo te zien is het een echte MFKer..
  maffia is wat hij uitstraald

 7. Abraham Mossel

  Deze Troll van Gerrit de Raaf en maffia vriend Corralo had nooit deze functie mogen bekleden, en wat te denken hoeveel trollen er van Gerrit de Raaf er nog op hoge posten zitten en in opdracht van hem de boel lopen te treineren en te saboteren ( onder andere bij Aqau en de Boo- RDK. Het word tijd dat deze schooier Gerrit het gevang in gaat en er schoon schip word gemaakt in de staten en abtenarij vriendjes politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *