PBC | Chinese zwendel ontdekt

Chinese zwendel ontdekt | Foto Strealuz

Chinese zwendel ontdekt | Foto Strealuz

WILLEMSTAD – Zeven toko’s en minimarkets waren gisteren de klos. Zij kregen bezoek van politie en justitie omdat ze gestolen spullen zouden verkopen.

Die waren tijdens carnaval gestolen bij een importbedrijf. Het vermoeden bestaat dat de onderzochte toko’s onderdeel zijn van een crimineel netwerk, waar gestolen spullen geheeld worden.

Chinese zwendel ontdekt | Foto Strealuz

Chinese zwendel ontdekt | Foto Strealuz

Tijdens de invallen vanochtend werden ook goederen gevonden die illegaal geïmporteerd zijn. En spullen die afkomstig waren van inbraken bij andere chinese toko’s.

 

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Chinese zwendel ontdekt

  1. Wat is er gemakkelijker dan de aandacht van het jarenlange werkelijke probleem af te wentelen op nu de Chinezen.
    Lachertje als het niet zo treurig was.
    Aan de honderden miljoenen die via illegal lottery wordt binnengeharkt door bepaald subjecten hoor je nauwelijks iets over behalve dat v Raak het heeft aangesneden, en terecht.

  2. De meeste spullen komen gewoon via de barkjes en andere importeurs binnen-waar zitten de problemen? Corrupte en onderbetaalde ambtenaren is probleem nr 1′.

  3. stanley Held

    Vriend gelijk heb je

  4. Jarenlang is er bij de import van `bepaalde` goederen de andere kant opgekeken of men werd er beter van doordat te doen, en nu gaan we ineens de Chinezen aanwijzen voor illegale import? Heling daar mag men ze meteen op aftimmeren, maar die import loopt hier langs een hoop schijven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *